Монструм: Синове испекла у рерни

Американка Ламора Wиллиамс (24) оптужена је да је убила своје двоје најмлађе дјеце тако што их је ставила у рерну и укључила је.

Свијет 18.10.2017 | 14:02
Монструм: Синове испекла у рерни
Према налогу за хапшење, та мајка четворо дјеце терети се да је ставила свог двогодишњег сина Ке’Yоунте Пенна и једногодишњег Ја’Картер Wиллиамс у рерну у њеној кући у Атланти, негдје између 12 сати у четвртак и 23 сати у петак.

Полиција је однијела шпорет из куће Ламоре Wиллиамс на даља испитивања, а амерички медији преносе да су полицајци на тијелима дјечака одмах примијетили велике опекотине.



Према полицији која је била позвана на лице мјеста, Wиллиамс је позвала оца убијених дјечака Јамеела Пенна и то у петак увече, када му је рекла да је нешто пошло наопако и да су два дјечака умрла.

Цијела њихова конверзација водила се путем видео позива, наводе амерички медији, а пренио је Спутњик.

Чим је видио мртву дјецу на поду, Пенн је позвао полицију.



Они потом у кући нашли и трогодишњег сина Wиллиамс и Пенна, Јамеела Пенна Јр, неповријеђеног. Најстарије дијете Wиллиамс, шестогодишња кћерка није била у кући.

Полицајцима је рекла да је дјецу оставила у кући са неком родицом, које није било ту када се вратила, а дјеца су била сама.

Према ријечима њених пријатеља и чланова породице, Wиллиамс већ дуже пати од менталних поремећаја, који су се погоршали након смрти њеног оца.

(Агенције)

Коментари / 0

Оставите коментар