Monstrum: Sinove ispekla u rerni

Amerikanka Lamora Williams (24) optužena je da je ubila svoje dvoje najmlađe djece tako što ih je stavila u rernu i uključila je.

Svijet 18.10.2017 | 14:02
Monstrum: Sinove ispekla u rerni
Prema nalogu za hapšenje, ta majka četvoro djece tereti se da je stavila svog dvogodišnjeg sina Ke’Younte Penna i jednogodišnjeg Ja’Karter Williams u rernu u njenoj kući u Atlanti, negdje između 12 sati u četvrtak i 23 sati u petak.

Policija je odnijela šporet iz kuće Lamore Williams na dalja ispitivanja, a američki mediji prenose da su policajci na tijelima dječaka odmah primijetili velike opekotine.



Prema policiji koja je bila pozvana na lice mjesta, Williams je pozvala oca ubijenih dječaka Jameela Penna i to u petak uveče, kada mu je rekla da je nešto pošlo naopako i da su dva dječaka umrla.

Cijela njihova konverzacija vodila se putem video poziva, navode američki mediji, a prenio je Sputnjik.

Čim je vidio mrtvu djecu na podu, Penn je pozvao policiju.



Oni potom u kući našli i trogodišnjeg sina Williams i Penna, Jameela Penna Jr, nepovrijeđenog. Najstarije dijete Williams, šestogodišnja kćerka nije bila u kući.

Policajcima je rekla da je djecu ostavila u kući sa nekom rodicom, koje nije bilo tu kada se vratila, a djeca su bila sama.

Prema riječima njenih prijatelja i članova porodice, Williams već duže pati od mentalnih poremećaja, koji su se pogoršali nakon smrti njenog oca.

(Agencije)

Komentari / 0

Ostavite komentar