Скочио са моста и остао жив?!

Двадесетосмогодишњи младић покушао је вечерас да изврши самоубиство скоком са Панчевачког моста у Београду, али га је спасио алас Ренато Грбић.

Србија 17.10.2017 | 22:54
Скочио са моста и остао жив?!
Грбић, чувени спасилац са Дунава, рибар и угоститељ са ријеке, рекао је да је сједио у локалу када га је позвао старији син и рекао му да је виђен наг мушкарац како је скочио са Панчевачког моста.

"Са кумом сам одмах ушао у чамац и кренули смо у потрагу за младићем. Иако је мркли мрак, светла са моста помогла су нам да разазнамо младићеву главу у реци. Чим нас је чуо да смо испловили, почео је да нас дозива упомоћ и како смо му пришли чак је и сам ускочио у чамац", рекао је Грбић за "Блиц".

Он је испричао да је младића послије у ресторану питао зашто је скочио, а да је његов одговор био да је имао разлога за то и да је желио да разбије страх.

Убрзо је дошла и полиција и екипа Хитне помоћи, која је младића превезла у Ургентни центар.

Младић чији су иницијали Б.Т. тридесета је особа којој је Ренато Грбић спасао живот након скока с Панчевачког моста.

(Срна)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

ГОСПОДИНЕ

17.10.2017 21:01

СВАКА ТИ ЦАСТ РЕНАТО ЗА ЗПАСАВАЊЕ МЛАДИЦА ДАСИ ЗИВ И ЗДРАВ ХВАЛА БОГУ ДА ИМА ТАКО ДОБРИ ЉУДИ ЈОС ЈЕДНОМ ТИСЕ ЗАХВАЉУЈЕМ И ЗЕЛИМ ТИ СВУ СРЕЦУ ОВОГ СВИЈЕТА

ОДГОВОРИТЕ
Name

Брко

18.10.2017 06:45

Браво оваквим људима треба дати орден и финансијску подрску , захвалност до неба зивио Ренато И дај Бозе да се радјају такви људи

Name

пиетрен

18.10.2017 21:33

Тужилаштво да покрене поступак против лица са иницијалима Б.Т. за кривично дјело убиство у покушају!

ОДГОВОРИТЕ