Skočio sa mosta i ostao živ?!

Dvadesetosmogodišnji mladić pokušao je večeras da izvrši samoubistvo skokom sa Pančevačkog mosta u Beogradu, ali ga je spasio alas Renato Grbić.

Srbija 17.10.2017 | 22:54
Skočio sa mosta i ostao živ?!
Grbić, čuveni spasilac sa Dunava, ribar i ugostitelj sa rijeke, rekao je da je sjedio u lokalu kada ga je pozvao stariji sin i rekao mu da je viđen nag muškarac kako je skočio sa Pančevačkog mosta.

"Sa kumom sam odmah ušao u čamac i krenuli smo u potragu za mladićem. Iako je mrkli mrak, svetla sa mosta pomogla su nam da razaznamo mladićevu glavu u reci. Čim nas je čuo da smo isplovili, počeo je da nas doziva upomoć i kako smo mu prišli čak je i sam uskočio u čamac", rekao je Grbić za "Blic".

On je ispričao da je mladića poslije u restoranu pitao zašto je skočio, a da je njegov odgovor bio da je imao razloga za to i da je želio da razbije strah.

Ubrzo je došla i policija i ekipa Hitne pomoći, koja je mladića prevezla u Urgentni centar.

Mladić čiji su inicijali B.T. trideseta je osoba kojoj je Renato Grbić spasao život nakon skoka s Pančevačkog mosta.

(Srna)

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

GOSPODINE

17.10.2017 21:01

SVAKA TI CAST RENATO ZA ZPASAVANJE MLADICA DASI ZIV I ZDRAV HVALA BOGU DA IMA TAKO DOBRI LJUDI JOS JEDNOM TISE ZAHVALJUJEM I ZELIM TI SVU SRECU OVOG SVIJETA

ODGOVORITE
Name

Brko

18.10.2017 06:45

Bravo ovakvim ljudima treba dati orden i finansijsku podrsku , zahvalnost do neba zivio Renato I daj Boze da se radjaju takvi ljudi

Name

пиетрен

18.10.2017 21:33

Тужилаштво да покрене поступак против лица са иницијалима Б.Т. за кривично дјело убиство у покушају!

ODGOVORITE