Маша пала пред Московљанима! Испао и Лајовић!

Шарапова поражена већ у првом колу Купа Кремља од Рибарикове, чиме је завршила сезону повратка ван првих 50 на WТА листи.  Брзи крај за Лајовића! Наш ас поражен у првом колу Купа Кремља од Литванца Беранкиса.

Тенис 17.10.2017 | 17:00
Маша пала пред Московљанима! Испао и Лајовић!
Марија Шарапова није победом успелоаца испоштује организаторе Купа Кремља за специјалну позивиницу, али И гомили навијача који су дошли да уживо виде своју миљеницу. Руска тенисерка, која је прошлог викенда у кинеском Тјанђина освојила прву титутлу од повратака на терен, пала је већ у првом колу Купа Кремља.

Лепа Маша је у Москви доживела пораз од искусне Магдалене Рибарикове и то у два сета, резултатом 6:7 (3), 4:6. Следећа противница одличној Словакињи је Францускиња Ализ Корне, која је успела да се пласира на завршни турнир сезоне на којем ће се у Сингапуру од 22. До 29. октобра борити најбољих осам тенисерки у 2017.

Овим поразом Шарапова је завршила сезону, тако да ће остати ван првих 50 на WТА листи.

Српски тенисер Душан Лајовић није успео да се пласираиа у друго коло турнира у Москви.

Момка из Старе Пазове је на Купу Кремља неочекивано савладао 169. играч на АТП листи,Рикардас Беранкис са 2:0, по сетовима 6:3, 7:6 (3) након 76 минута игре у руској престоници. Следећи противник листванском тенисеру ће бити победник меча између домаћег аса Андреја Рубљева и нашег Филипа Крајиновића.

Турнир у Москви се игра у затвореном на тврдој подлози за наградни фонд од 823.600 долара

Извор: моззартспорт

фото: Ацтион Имагес

Коментари / 0

Оставите коментар