Maša pala pred Moskovljanima! Ispao i Lajović!

Šarapova poražena već u prvom kolu Kupa Kremlja od Ribarikove, čime je završila sezonu povratka van prvih 50 na WTA listi.  Brzi kraj za Lajovića! Naš as poražen u prvom kolu Kupa Kremlja od Litvanca Berankisa.

Tenis 17.10.2017 | 17:00
Maša pala pred Moskovljanima! Ispao i Lajović!
Marija Šarapova nije pobedom uspeloaca ispoštuje organizatore Kupa Kremlja za specijalnu pozivinicu, ali I gomili navijača koji su došli da uživo vide svoju miljenicu. Ruska teniserka, koja je prošlog vikenda u kineskom Tjanđina osvojila prvu titutlu od povrataka na teren, pala je već u prvom kolu Kupa Kremlja.

Lepa Maša je u Moskvi doživela poraz od iskusne Magdalene Ribarikove i to u dva seta, rezultatom 6:7 (3), 4:6. Sledeća protivnica odličnoj Slovakinji je Francuskinja Aliz Korne, koja je uspela da se plasira na završni turnir sezone na kojem će se u Singapuru od 22. Do 29. oktobra boriti najboljih osam teniserki u 2017.

Ovim porazom Šarapova je završila sezonu, tako da će ostati van prvih 50 na WTA listi.

Srpski teniser Dušan Lajović nije uspeo da se plasiraia u drugo kolo turnira u Moskvi.

Momka iz Stare Pazove je na Kupu Kremlja neočekivano savladao 169. igrač na ATP listi,Rikardas Berankis sa 2:0, po setovima 6:3, 7:6 (3) nakon 76 minuta igre u ruskoj prestonici. Sledeći protivnik listvanskom teniseru će biti pobednik meča između domaćeg asa Andreja Rubljeva i našeg Filipa Krajinovića.

Turnir u Moskvi se igra u zatvorenom na tvrdoj podlozi za nagradni fond od 823.600 dolara

Izvor: mozzartsport

foto: Action Images

Komentari / 0

Ostavite komentar