Ништа од Бугарина: Џошуа има новог, страшног изазивача!

Карлос Такам (36) на стадиону у Кардифу укршта рукавице са светским прваком већ 28. октобра, пошто је Бугарин Кубарт Пулев због повреде морао да откаже већ заказан меч.

Остали спортови 24.10.2017 | 17:30
Ништа од Бугарина: Џошуа има новог, страшног изазивача!
Гледаће их у Кардифу, 28. октобра чак 80.000 навијача! Ко ће бити бољи, светски првак, тешкаш Ентони Џосуа или нови изазивач камерунско-француски боксер Карлос Такам? Не, није реч о сулудој Такаминој мисији, који сем што не изгледа уопште безазлено, може да се похвали да у свом скору има 39 мечева, од којих је 25 решено нокаутом. То је учинак боксера који је последњи меч боксовао у јуну, победивши Ивицу Бурчанина...

Сетимо се да је Ентони Џошуа у сада већ историјском историјском мечу за наслов светског првака победио Владимира Кличка и послао га право у пензију. Након свега, поражени боксер је изјавио да са Џошуом долази и нова боксерска ера у тешкој категорији.

Ред је да спомемо и Бугарина, Кубарта Плева који је због повреде рамена морао да се поклони и откаже меч са ИБФ и WБА прваком Ентонијем Џошуом. Он ће ипак морати да сачека неку нову шансу, пошто његово име није у протоколу новог боксерског спектакла за који је већ продато 70.000 карата!

Извор: моззартспорт

Фото: Ацтион Имагес

Коментари / 0

Оставите коментар