Ništa od Bugarina: Džošua ima novog, strašnog izazivača!

Karlos Takam (36) na stadionu u Kardifu ukršta rukavice sa svetskim prvakom već 28. oktobra, pošto je Bugarin Kubart Pulev zbog povrede morao da otkaže već zakazan meč.

Ostali sportovi 24.10.2017 | 17:30
Ništa od Bugarina: Džošua ima novog, strašnog izazivača!
Gledaće ih u Kardifu, 28. oktobra čak 80.000 navijača! Ko će biti bolji, svetski prvak, teškaš Entoni Džosua ili novi izazivač kamerunsko-francuski bokser Karlos Takam? Ne, nije reč o suludoj Takaminoj misiji, koji sem što ne izgleda uopšte bezazleno, može da se pohvali da u svom skoru ima 39 mečeva, od kojih je 25 rešeno nokautom. To je učinak boksera koji je poslednji meč boksovao u junu, pobedivši Ivicu Burčanina...

Setimo se da je Entoni Džošua u sada već istorijskom istorijskom meču za naslov svetskog prvaka pobedio Vladimira Klička i poslao ga pravo u penziju. Nakon svega, poraženi bokser je izjavio da sa Džošuom dolazi i nova bokserska era u teškoj kategoriji.

Red je da spomemo i Bugarina, Kubarta Pleva koji je zbog povrede ramena morao da se pokloni i otkaže meč sa IBF i WBA prvakom Entonijem Džošuom. On će ipak morati da sačeka neku novu šansu, pošto njegovo ime nije u protokolu novog bokserskog spektakla za koji je već prodato 70.000 karata!

Izvor: mozzartsport

Foto: Action Images

Komentari / 0

Ostavite komentar