Ускоро безвизни режим са Кином

Босна и Херцеговина и Кина заинтересоване су да се што прије потпише споразум који ће омогућити путовање грађанима ове двије државе без виза, што ће сигурно унаприједити туристичку али и пословну сарадњу.

Босна и Херцеговина 17.10.2017 | 13:13
Ускоро безвизни режим са Кином
Закључено је ово на данашњем састанку у Сарајеву министра безбједности БиХ Драгана Мектића са амбасадорицом НР Кине у БиХ Цхен Бо.

Истакнуто је да су преговори о овом споразуму у завршној фази и да ће његово потписивање бити велики догађај за БиХ и Кину.

Амбасадорица Бо је најавила скору конференцију на којој ће бити представљени туристички потенцијали, упознала са могућношћу бољег увезивања авионских линија између БиХ и Кине, припреми промотивних брошура и путоказа, па и могућности успоставе заједничких полицијских патрола у најважнијим туристичким дестинацијама током сезоне.

“Очекујемо да ће овај пакет мјера допринијети значајном повећању броја туриста из Кине у БиХ”, казала је амбасадорица Бо.

(БН) 

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

израелац

17.10.2017 11:28

Само су нам они требали на балкану. Хоцемо им продавати земљисте ко арапима ? Федерација насељава арапе а ми у рс кинезе? И сад паре од ММФ сто поново подигнете улозите у кинеску индустрију...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Алфа И Омега,

17.10.2017 13:15

Какав луд народ,да не поверујес.

Name

израелац

17.10.2017 13:51

Безвезни резим за народ ... безвезни резим за у вези свега .. кинези одувијек преко нас пласирају робу и нама је продају , ми немамо производње него од њих увозимо у БиХ . као ини це доци код нас куповати и тросити на ста ? на своју робу на ста? ста ови људи прицају ста то договарају ко цега знати , посудне од Амера, па од Руса , па од Кинеза па од Турака а сви имају своју политику и интерес тако да код нас у БиХ смо свима дузни а на политицке и економске нацине и ста ? као бице боље ? па ви нисте нормални ...

Name

Ре израелац

17.10.2017 15:41

Ови наси министри се такмице ко це увести слободан визни резим.Лудаклук.Ма увести визу 200 долара за свију.Па овде Кинези зарадјују а не ми у Кини па сад треба и без виза да улазе.Ко арапи.Казе улазу.Купују они земљу дзаба па це је кад удјемо у Европу продавати пет пута скупље ј добити преко нас европске документе.Јад је ово све.Биједа.

Name

Харис

17.10.2017 11:29

Баш супер сваки 15-20 дана идем у Кину

ОДГОВОРИТЕ
Name

Б.ЛУКА

17.10.2017 12:58

....заједничких полицијских патрола.Ма дајте,молим вас.Добро би нам дошла и која елитна јединица Сјеверне Кореје и Вијетнама.Каква смо банана од државе.

ОДГОВОРИТЕ