За само један дан 18 незгода

На подручју које покрива Полицијска управа Бањалука протеклог данас евидентирано је 18 саобраћајних незгода, од чега је у четири незгоде једно лице теже, а осам лакше повријеђено, док је у 14 незгода било материјалне штете, речено је у овој управи.

Република Српска 17.10.2017 | 12:26
За само један дан 18 незгода
Једно лице је теже повријеђено у судару два аутомобила који се догодио синоћ у 21.20 часова у мјесту Карановац на магистралном путу Бањалука-Јајце.

Повријеђеном је љекарска помоћ указана у Универзитетском клиничком центру Републике Српске.

Припадници бањалучке Полицијске управе су од 13. до 15. октобра у акцији "Алкохол" контролисали 338 учесника у саобраћају, од којих је 118 возача кажњено због управљања возилом под дејством алкохола.

Алкотестирањем је код пет возача утврђено више од два, а код 15 возача више од 1,5 промила алкохола у организму.

Извор: Агенције

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

МИЛИЦИОНАР

17.10.2017 17:40

БИЋЕ ЈОШ ГОРА СИТУАЦИЈА КАД СЕ О САБРАЋАЈУ БРИНУ БУДАЛЕ ПОПУТ ОНОГ МИЛИЈЕ, А И У МУП РС НИЈЕ НИШТА БОЉЕ. ОВИХ ДАНА НЕМОЖЕШ НИГДЈЕ МАКНУТИ ОД СИЛНИХ РАДАРА И КОНТРОЛА А НЕЗГОДА СВЕ ВИШЕ. НИЈЕ САМО ДО ВОЗАЧА, ВЕЋ И ДО ПУТЕВА, ОКОЛИНЕ, ЗАТВОРИЛУ ЗЕЛЕНИ МОСТ А ПРАВЕ ШОПИНГ ЦЕНТРЕ И ТОПЛАНУ НА ДРВА И ЈОШ СЕ РАДОЈЧИЋ ХВАЛИ СВОЈИМ ПРОМАШАЈИМА, НАЈВЕЋИ ИДИОТ У ИСТОРИЈИ Б.ЛУКЕ. ПРВИ СМО У ЕВРОПИ ПО САОБРАЋАЈНИМ НЕЗГОДАМА И ПОГИНУЛИМ У ЊИМА И НИКОМ НИШТА А НАБАВЉАЈУ ЈОШ СТО РАДАРА ДА ПУНЕ ШУПЉИ БУЏЕТ, ДНО ДНА.

ОДГОВОРИТЕ