Za samo jedan dan 18 nezgoda

Na području koje pokriva Policijska uprava Banjaluka proteklog danas evidentirano je 18 saobraćajnih nezgoda, od čega je u četiri nezgode jedno lice teže, a osam lakše povrijeđeno, dok je u 14 nezgoda bilo materijalne štete, rečeno je u ovoj upravi.

Republika Srpska 17.10.2017 | 12:26
Za samo jedan dan 18 nezgoda
Jedno lice je teže povrijeđeno u sudaru dva automobila koji se dogodio sinoć u 21.20 časova u mjestu Karanovac na magistralnom putu Banjaluka-Jajce.

Povrijeđenom je ljekarska pomoć ukazana u Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske.

Pripadnici banjalučke Policijske uprave su od 13. do 15. oktobra u akciji "Alkohol" kontrolisali 338 učesnika u saobraćaju, od kojih je 118 vozača kažnjeno zbog upravljanja vozilom pod dejstvom alkohola.

Alkotestiranjem je kod pet vozača utvrđeno više od dva, a kod 15 vozača više od 1,5 promila alkohola u organizmu.

Izvor: Agencije

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

MILICIONAR

17.10.2017 17:40

BIĆE JOŠ GORA SITUACIJA KAD SE O SABRAĆAJU BRINU BUDALE POPUT ONOG MILIJE, A I U MUP RS NIJE NIŠTA BOLJE. OVIH DANA NEMOŽEŠ NIGDJE MAKNUTI OD SILNIH RADARA I KONTROLA A NEZGODA SVE VIŠE. NIJE SAMO DO VOZAČA, VEĆ I DO PUTEVA, OKOLINE, ZATVORILU ZELENI MOST A PRAVE ŠOPING CENTRE I TOPLANU NA DRVA I JOŠ SE RADOJČIĆ HVALI SVOJIM PROMAŠAJIMA, NAJVEĆI IDIOT U ISTORIJI B.LUKE. PRVI SMO U EVROPI PO SAOBRAĆAJNIM NEZGODAMA I POGINULIM U NJIMA I NIKOM NIŠTA A NABAVLJAJU JOŠ STO RADARA DA PUNE ŠUPLJI BUDŽET, DNO DNA.

ODGOVORITE