ЛЕ: Милетић једва чека меч са Скендербегом!

„Слагао бих када бих рекао да нисам мислио на Скендербег пре Радника. То су једноставно велике утакмице, играмо Европу и искрено скоро да је немогуће да мисли не одлутају“, рекао је штопер Парног ваљка.  Партизанов бек рођен у Косовској Митровици каже да ће на страни црно-белих у Елбасану бити квалитет и чињеница да "ваљак" може са сваким да се носи.

Фудбал 17.10.2017 | 10:15
ЛЕ: Милетић једва чека меч са Скендербегом!
Партизанов универзалац у последњој линији тима Немања Р. Милетић са нестрпљењем ишчекује утакмицу са Скендербегом у четвртак (21.05).

Поред своје основне позиције на централном штоперу, Милетић се одлично снашао и на десном беку, мењајући искусног Вулићевића. То даје доста могућности стратегу Парног ваљка Мирославу Ђукићу.

„Генерално се тако наместило да одмора нема. Мени лично прија овакав ритам среда-субота-среда, спреман сам и могу да издржим. Хвала Богу играм добро, наравно увек може боље, али сам генерално задовољан. Могу да играм и једну и другу позицију, с тим што мени више лежи позиција штопера, више се ту проналазим него по десној страни као бек“, рекао је Милетић.

У задњој линији мењаш партнере, од Остојића до Митровића? Са ким се играчки више проналазиш?

„Са Остојићем сам одиграо много више утакмица него са Митровићем. Колико се сећам, само смо две Митар и ја одиграли заједно, али са ким год да сам у пару у задњој линији не представља проблем, јер су врхунски играчи“.

Милетић не крије да је и пре утакмице са Радником размшљао о утакмици са Скендербегом.

„Слагао бих када бих рекао да нисам мислио на Скендербег пре Радника. То су једноставно велике утакмице, играмо Европу и искрено скоро да је немогуће да мисли не одлутају. Пре свега веома битна за нас. После несрећног пораза од Динама ова може доста тога да донесе. Скендербег игра Лигу Европе и ради се генерално о доброј екипи. Не знам их за сада детаљно, то остављамо за анализу са шефом. Можда њихов терен и публика, а наша јер смо добра екипа и можемо са сваким да се носимо, као и са притиском који ћемо тамо имати, где мислим на публику и домаћи терен. Једва чекам да утакмица почне! Обожавам овакве утакмице, за мене ће бити једна од посебних“, закључио је Милетић.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Стар Спорт

Коментари / 0

Оставите коментар