LE: Miletić jedva čeka meč sa Skenderbegom!

„Slagao bih kada bih rekao da nisam mislio na Skenderbeg pre Radnika. To su jednostavno velike utakmice, igramo Evropu i iskreno skoro da je nemoguće da misli ne odlutaju“, rekao je štoper Parnog valjka.  Partizanov bek rođen u Kosovskoj Mitrovici kaže da će na strani crno-belih u Elbasanu biti kvalitet i činjenica da "valjak" može sa svakim da se nosi.

Fudbal 17.10.2017 | 10:15
LE: Miletić jedva čeka meč sa Skenderbegom!
Partizanov univerzalac u poslednjoj liniji tima Nemanja R. Miletić sa nestrpljenjem iščekuje utakmicu sa Skenderbegom u četvrtak (21.05).

Pored svoje osnovne pozicije na centralnom štoperu, Miletić se odlično snašao i na desnom beku, menjajući iskusnog Vulićevića. To daje dosta mogućnosti strategu Parnog valjka Miroslavu Đukiću.

„Generalno se tako namestilo da odmora nema. Meni lično prija ovakav ritam sreda-subota-sreda, spreman sam i mogu da izdržim. Hvala Bogu igram dobro, naravno uvek može bolje, ali sam generalno zadovoljan. Mogu da igram i jednu i drugu poziciju, s tim što meni više leži pozicija štopera, više se tu pronalazim nego po desnoj strani kao bek“, rekao je Miletić.

U zadnjoj liniji menjaš partnere, od Ostojića do Mitrovića? Sa kim se igrački više pronalaziš?

„Sa Ostojićem sam odigrao mnogo više utakmica nego sa Mitrovićem. Koliko se sećam, samo smo dve Mitar i ja odigrali zajedno, ali sa kim god da sam u paru u zadnjoj liniji ne predstavlja problem, jer su vrhunski igrači“.

Miletić ne krije da je i pre utakmice sa Radnikom razmšljao o utakmici sa Skenderbegom.

„Slagao bih kada bih rekao da nisam mislio na Skenderbeg pre Radnika. To su jednostavno velike utakmice, igramo Evropu i iskreno skoro da je nemoguće da misli ne odlutaju. Pre svega veoma bitna za nas. Posle nesrećnog poraza od Dinama ova može dosta toga da donese. Skenderbeg igra Ligu Evrope i radi se generalno o dobroj ekipi. Ne znam ih za sada detaljno, to ostavljamo za analizu sa šefom. Možda njihov teren i publika, a naša jer smo dobra ekipa i možemo sa svakim da se nosimo, kao i sa pritiskom koji ćemo tamo imati, gde mislim na publiku i domaći teren. Jedva čekam da utakmica počne! Obožavam ovakve utakmice, za mene će biti jedna od posebnih“, zaključio je Miletić.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Star Sport

Komentari / 0

Ostavite komentar