Навијач "Мистер МАЛЕР"!

Навијач Њукасла са Филипина прешао 11. 000 километара и стигао на Острво, али није гледао свој омиљени тим уживо!

Фудбал 18.10.2017 | 12:00
Навијач "Мистер МАЛЕР"!
Кендрик Мон Де Леон је тренутно најнесрећнији навијач на свету!

Момак са Филипина штедео је месецима како би допутовао у Енглеску и уживо присуствовао мечу свог омиљеног тима - Њукасла. Он је прешао 6.795 миља (око 11.000 километара), али је касно схватио да је утакмица померена. Према првобитном плану меч Саутемптон - Њукасл требало је да се игра у суботу, али је одложен за 24 сата касније, а Кендрик није имао начина (читај новца) да помери лет, па се само "запљунуо" у Енглеској и вратио на Филипине, не видевши свој омиљени тим на делу.

"Ја сам вероватно једини Филипинац који навија за Њукасл. Прешао сам 11 хиљада километара како бих гледао Њукасл против Саутемптона 14. октобра, али сам схватио пре неколико недеља да је она померена за 15... Десило се да нисам могао да померим лет за Филипине... Никада ближе нисам био да гледам свој клуб", написао је навијач Њукасла на Фацебооку, који је искористио прилику да купи сувенир у официјелној продавници свог омиљеног тима.

Будући да је своју "несрећу" поделио и на групи фанова Њукасла на Фацебооку, навијачи су се брзо информисали о његовом проблему и договорили да сакупе новац и плате му да ипак гледа свој омиљени тим уживо.

Ипак, након што су сакупили десет одсто новчаних средства која су потребна одустали су од те идеје, јер су закључили да Филипинац уствари има новца.

Наиме, они су сазнали да је Кендрик напустио Филипине 22. септембра и да је пре доласка у Енглеску обилазио Европу. Он је пре слетања на Острво посетио и Италију, Француску и Шпанију. Испоставило се да је на европској турнеји последња дестинација требало да му буде Енглеска и меч Њукасла.

Е, па Кендрик, следећи пут буди искрен и крени сад поново да штедиш.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар