Navijač "Mister MALER"!

Navijač Njukasla sa Filipina prešao 11. 000 kilometara i stigao na Ostrvo, ali nije gledao svoj omiljeni tim uživo!

Fudbal 18.10.2017 | 12:00
Navijač "Mister MALER"!
Kendrik Mon De Leon je trenutno najnesrećniji navijač na svetu!

Momak sa Filipina štedeo je mesecima kako bi doputovao u Englesku i uživo prisustvovao meču svog omiljenog tima - Njukasla. On je prešao 6.795 milja (oko 11.000 kilometara), ali je kasno shvatio da je utakmica pomerena. Prema prvobitnom planu meč Sautempton - Njukasl trebalo je da se igra u subotu, ali je odložen za 24 sata kasnije, a Kendrik nije imao načina (čitaj novca) da pomeri let, pa se samo "zapljunuo" u Engleskoj i vratio na Filipine, ne videvši svoj omiljeni tim na delu.

"Ja sam verovatno jedini Filipinac koji navija za Njukasl. Prešao sam 11 hiljada kilometara kako bih gledao Njukasl protiv Sautemptona 14. oktobra, ali sam shvatio pre nekoliko nedelja da je ona pomerena za 15... Desilo se da nisam mogao da pomerim let za Filipine... Nikada bliže nisam bio da gledam svoj klub", napisao je navijač Njukasla na Facebooku, koji je iskoristio priliku da kupi suvenir u oficijelnoj prodavnici svog omiljenog tima.

Budući da je svoju "nesreću" podelio i na grupi fanova Njukasla na Facebooku, navijači su se brzo informisali o njegovom problemu i dogovorili da sakupe novac i plate mu da ipak gleda svoj omiljeni tim uživo.

Ipak, nakon što su sakupili deset odsto novčanih sredstva koja su potrebna odustali su od te ideje, jer su zaključili da Filipinac ustvari ima novca.

Naime, oni su saznali da je Kendrik napustio Filipine 22. septembra i da je pre dolaska u Englesku obilazio Evropu. On je pre sletanja na Ostrvo posetio i Italiju, Francusku i Španiju. Ispostavilo se da je na evropskoj turneji poslednja destinacija trebalo da mu bude Engleska i meč Njukasla.

E, pa Kendrik, sledeći put budi iskren i kreni sad ponovo da štediš.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar