Трагедија: Током туче убио оца

Алвин Кајтазовић (33) из Бихаћа ухапшен је синоћ након што је током физичког сукоба у породичној кући убио свог оца Сеада Кајтазовића (59).

Босна и Херцеговина 16.10.2017 | 13:26
Трагедија: Током туче убио оца
Како је потврђено из МУП-а Унско-санског кантона, полиција је на мјесто догађаја изашла по пријави комшија који су казали како се из породичне куће Кајтазовића чује галама и вриска.

"Доласком на мјесто догађаја, испред улаза у кућу власништво К. С. затечено је његово беживотно тијело, док је његов син К. А. затечен са видним повредама. Он је полицијским службеницима казао да се сукобио физички са својим оцем, те да му је хладним оружјем, тачније ножем, нанио смртоносне повреде", потврдила је Снежана Галић, портпарол МУП-а УСК.

Млађи Кајтазовић је ухапшен и саслушан због сумње да је починио убиство, док је у кући гдје се догодио злочин синоћ под надзором дежурног кантоналног тужитеља започет увиђај, који је настављен данас.

Мотиви који су довели до сукоба оца и сина засад нису познати, а незванично се сазнаје да у тренутку кад се све одиграло осим њих двојице у кући није било присутних других особа.

Извор: Ослободјење

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Отац кабадахија

16.10.2017 11:54

Није он сам у породицом насиљу. Крај је много пута да жртва навалу у жељи да дође крај.

ОДГОВОРИТЕ