Tragedija: Tokom tuče ubio oca

Alvin Kajtazović (33) iz Bihaća uhapšen je sinoć nakon što je tokom fizičkog sukoba u porodičnoj kući ubio svog oca Seada Kajtazovića (59).

Bosna i Hercegovina 16.10.2017 | 13:26
Tragedija: Tokom tuče ubio oca
Kako je potvrđeno iz MUP-a Unsko-sanskog kantona, policija je na mjesto događaja izašla po prijavi komšija koji su kazali kako se iz porodične kuće Kajtazovića čuje galama i vriska.

"Dolaskom na mjesto događaja, ispred ulaza u kuću vlasništvo K. S. zatečeno je njegovo beživotno tijelo, dok je njegov sin K. A. zatečen sa vidnim povredama. On je policijskim službenicima kazao da se sukobio fizički sa svojim ocem, te da mu je hladnim oružjem, tačnije nožem, nanio smrtonosne povrede", potvrdila je Snežana Galić, portparol MUP-a USK.

Mlađi Kajtazović je uhapšen i saslušan zbog sumnje da je počinio ubistvo, dok je u kući gdje se dogodio zločin sinoć pod nadzorom dežurnog kantonalnog tužitelja započet uviđaj, koji je nastavljen danas.

Motivi koji su doveli do sukoba oca i sina zasad nisu poznati, a nezvanično se saznaje da u trenutku kad se sve odigralo osim njih dvojice u kući nije bilo prisutnih drugih osoba.

Izvor: Oslobodjenje

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Otac kabadahija

16.10.2017 11:54

Nije on sam u porodicom nasilju. Kraj je mnogo puta da žrtva navalu u želji da dođe kraj.

ODGOVORITE