Жозе није Сер Алекс: Нећу овдје завршити каријеру!

Тренерски "номад" поручио да није попут Алекса Фергусона. . .

Фудбал 17.10.2017 | 11:00
Жозе није Сер Алекс: Нећу овдје завршити каријеру!
Вест која и неће толико изненадити навијаче Манчестер јунајтеда.

Клуб са "Олд Трафорда" два пута је "промашио" наследника Сер Алекса Фергусона, који је пуних 26 година успешно водио клуб и подарио му велики број трофеја, па је након Дејвида Мојеса и Луја ван Гала на клупу сео проверен стручњак какав је Жозе Мурињо.

Већ у првој сезони освојио је три трофеја (Комјунити шилд, Лига Куп и Лигу Европе), а у другој "циља" и титулу Премијер лиге равноправно боривши се са градским ривалом Ситијем.

Познато је да Мурињо "пуца" у трећој сезони на клупи клуба који води, дешавају се падови у игри, интриге, незадовољство, а упркос томе што је у једном делу каријере најављивао да би волео да се "скраси", то се сасвим сигурно неће десити у Манчестер јунајтеду.

"Ја сам тренер који има бриге, амбиције и воли да ради нове ствари", казао је Мурињо за "Телефут" и објаснио шта то значи: "Сасвим сигурно нећу завршити каријеру у Манчестеру".

Португалски стручњак и даље има много тренерских сезона пред собом, тек су му 54 године, а који би наредни изазов за њега могао да буде? Пари сен Жермен? Поново у Италији? Репрезентација Португала?

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар