Žoze nije Ser Aleks: Neću ovdje završiti karijeru!

Trenerski "nomad" poručio da nije poput Aleksa Fergusona. . .

Fudbal 17.10.2017 | 11:00
Žoze nije Ser Aleks: Neću ovdje završiti karijeru!
Vest koja i neće toliko iznenaditi navijače Mančester junajteda.

Klub sa "Old Traforda" dva puta je "promašio" naslednika Ser Aleksa Fergusona, koji je punih 26 godina uspešno vodio klub i podario mu veliki broj trofeja, pa je nakon Dejvida Mojesa i Luja van Gala na klupu seo proveren stručnjak kakav je Žoze Murinjo.

Već u prvoj sezoni osvojio je tri trofeja (Komjuniti šild, Liga Kup i Ligu Evrope), a u drugoj "cilja" i titulu Premijer lige ravnopravno borivši se sa gradskim rivalom Sitijem.

Poznato je da Murinjo "puca" u trećoj sezoni na klupi kluba koji vodi, dešavaju se padovi u igri, intrige, nezadovoljstvo, a uprkos tome što je u jednom delu karijere najavljivao da bi voleo da se "skrasi", to se sasvim sigurno neće desiti u Mančester junajtedu.

"Ja sam trener koji ima brige, ambicije i voli da radi nove stvari", kazao je Murinjo za "Telefut" i objasnio šta to znači: "Sasvim sigurno neću završiti karijeru u Mančesteru".

Portugalski stručnjak i dalje ima mnogo trenerskih sezona pred sobom, tek su mu 54 godine, a koji bi naredni izazov za njega mogao da bude? Pari sen Žermen? Ponovo u Italiji? Reprezentacija Portugala?

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar