Лацио: Имамо понуду за Сергеја од 70.000.000 евра!

"Понуде постоје. Чак и веће од те цифре", каже спортски директор Игли Таре.  Ко је нудио више од 70 милиона, а ко га није звао? Спортски директор Лација Игли Таре каже да је било више скупих понуда за српског фудбалера Сергеја Милинковић-Савића, али да их није било од Јувентуса.

Фудбал 16.10.2017 | 21:00
Лацио: Имамо понуду за Сергеја од 70.000.000 евра!
Још једна сасвим добра партија Сергеја Милинковића Савића на гостовању у Торину где је Лацио изненадио Јувентус и победио га са 2:1.

Дилеме нема - после сваке нове утакмице Србину расте цена, а спортски директор Небескоплавих Игли Таре тврди да римски тим има на столу већ конкретну понуду од 70.000.000 евра. И више...

"Дешавања на терену диктирају његову цену. Понуде постоје. Чак и веће од те цифре, али сматрамо Сергеја фудбалером који још може да напредује. Може да има велику каријеру. Да ли је понуда од Јувентуса? Није! Претпостављам да је Сергеј пре шест месеци обновио уговор јер му је лепо у Риму. Лацио има амбициозан пројекат за будућност, а он је сигурно део тих планова", каже Таре.

Српском играчу се као предности наводе преглед игре и додавања, а конституцијом и висином од 191 центиметар може да буде добар у оба правца на терену.

"Примили смо неколико веома високих понуда за Милинковић-Савића, али верујем да може много боље и да ће имати врхунску каријеру. Понуде нису биле од Јувентуса, али желим да подвучем да је пре само шест месеци рекао да је веома срећан у клубу и да му се свиђа визија коју Лацио има за будућност", рекао је Таре за Медијасет. Таре је рекао да су понуде биле више од 70 милиона евра. 

Лацио је у суботу после преокрета победио Јувентус са 2:1, у Серији А први пут после 2003.године. Милинковић-Савић је са екипом головима Ћира Имобилеа прекинуо низ од шест нерешених утакмица и 19 пораза. 

У Торину је Лацио победио још даље у прошлости, пре 15 година, што је додатно покренуло причу о томе како би један од највећих потенцијала Серије А већ у јануару могао ван клуба са којим је летос продужио уговор. 

"Милинковић-Савић? Лацио има много врхунских талената. Нисмо их контактирали у вези са њим. А што се Инзагија на месту тренера тиче, гласине су гласине и оставићемо их по страни",каже генерални менаџер Јувентуса Бепе Марота. 

Информације су у претходном периоду стизале и са Острва да се занимају Манчестер Сити и Манчестер Јунајтед, а ко ће бити најспремнији да за његове услуге плати велики новац биће познато вероватно још у јануару.

О Сергеју је причао и трансфер гуру Јувентуса Бепе Марота. И дао занимљиву изјаву:

"Таре је рекао да Јувентус није послао понуду за Сергеја. Тако је, али не могу да оспорим да је момак изузетно талентован", рекао је Марота.

Дакле, Стара дама има Сергеја на оку...

Извор: моззартспорт/Б92

ФОТО: Ацтион Имагес

Коментари / 0

Оставите коментар