Lacio: Imamo ponudu za Sergeja od 70.000.000 evra!

"Ponude postoje. Čak i veće od te cifre", kaže sportski direktor Igli Tare.  Ko je nudio više od 70 miliona, a ko ga nije zvao? Sportski direktor Lacija Igli Tare kaže da je bilo više skupih ponuda za srpskog fudbalera Sergeja Milinković-Savića, ali da ih nije bilo od Juventusa.

Fudbal 16.10.2017 | 21:00
Lacio: Imamo ponudu za Sergeja od 70.000.000 evra!
Još jedna sasvim dobra partija Sergeja Milinkovića Savića na gostovanju u Torinu gde je Lacio iznenadio Juventus i pobedio ga sa 2:1.

Dileme nema - posle svake nove utakmice Srbinu raste cena, a sportski direktor Nebeskoplavih Igli Tare tvrdi da rimski tim ima na stolu već konkretnu ponudu od 70.000.000 evra. I više...

"Dešavanja na terenu diktiraju njegovu cenu. Ponude postoje. Čak i veće od te cifre, ali smatramo Sergeja fudbalerom koji još može da napreduje. Može da ima veliku karijeru. Da li je ponuda od Juventusa? Nije! Pretpostavljam da je Sergej pre šest meseci obnovio ugovor jer mu je lepo u Rimu. Lacio ima ambiciozan projekat za budućnost, a on je sigurno deo tih planova", kaže Tare.

Srpskom igraču se kao prednosti navode pregled igre i dodavanja, a konstitucijom i visinom od 191 centimetar može da bude dobar u oba pravca na terenu.

"Primili smo nekoliko veoma visokih ponuda za Milinković-Savića, ali verujem da može mnogo bolje i da će imati vrhunsku karijeru. Ponude nisu bile od Juventusa, ali želim da podvučem da je pre samo šest meseci rekao da je veoma srećan u klubu i da mu se sviđa vizija koju Lacio ima za budućnost", rekao je Tare za Medijaset. Tare je rekao da su ponude bile više od 70 miliona evra. 

Lacio je u subotu posle preokreta pobedio Juventus sa 2:1, u Seriji A prvi put posle 2003.godine. Milinković-Savić je sa ekipom golovima Ćira Imobilea prekinuo niz od šest nerešenih utakmica i 19 poraza. 

U Torinu je Lacio pobedio još dalje u prošlosti, pre 15 godina, što je dodatno pokrenulo priču o tome kako bi jedan od najvećih potencijala Serije A već u januaru mogao van kluba sa kojim je letos produžio ugovor. 

"Milinković-Savić? Lacio ima mnogo vrhunskih talenata. Nismo ih kontaktirali u vezi sa njim. A što se Inzagija na mestu trenera tiče, glasine su glasine i ostavićemo ih po strani",kaže generalni menadžer Juventusa Bepe Marota. 

Informacije su u prethodnom periodu stizale i sa Ostrva da se zanimaju Mančester Siti i Mančester Junajted, a ko će biti najspremniji da za njegove usluge plati veliki novac biće poznato verovatno još u januaru.

O Sergeju je pričao i transfer guru Juventusa Bepe Marota. I dao zanimljivu izjavu:

"Tare je rekao da Juventus nije poslao ponudu za Sergeja. Tako je, ali ne mogu da osporim da je momak izuzetno talentovan", rekao je Marota.

Dakle, Stara dama ima Sergeja na oku...

Izvor: mozzartsport/B92

FOTO: Action Images

Komentari / 0

Ostavite komentar