Једино њему не годи што је отишао Карло...

Оно што је пријало Милеру, Риберију и Робену - није Колумбијцу.

Фудбал 16.10.2017 | 17:00
Једино њему не годи што је отишао Карло...
Џејмс Родригез (26) био је велико појачање Реал Мадрида и Карла Анћелотија 2014. године након Светског првенства у Јужној Африци, а Италијан је хтео да "освежи" каријеру Колумбијца и довођењем у Бајерн Минхен.

Међутим, након што је Бајерн одлучио да отпусти Анћелотија после пораза од Пари сен Жермена, на опште задовољство играча минхенског клуба, једини који "испашта" је Родригез.

Италијански тренер није био у добром односу са играчима немачког клуба, у томе су предњачили Рибери, Милер и Робен, док ни Хумелс, Левандовски и Боатенг нису много заостајали, а доласком Јупа Хајнкеса на место шефа струке питање је шта ће се десити са Џејмсом Родригезом.

Он се није најбоље адаптирао на Немачку, проблем представља језик, а медији из ове земље наводе да ће Бајерн већ у јануару вратити Колумбијца у Реал Мадрид, за шта ће чак платити и одређене "пенале" шпанском шампиону.

Наводно, Родригез се не уклапа у планове Јулијана Нагелсмана, потенцијалног тренера Бајерна од наредне сезоне, а тим са "Алијанц арене" позајмио га је на две године на инсистирање Анћелотија.

Минхенски гигант је сваку годину позајмице требало да плати по пет милиона евра.

Родригез је победу Бајерна против Фрајбурга (5:0) гледао са клупе, а укупно је наступио на пет мечева уз гол и асистенцију.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар