Jedino njemu ne godi što je otišao Karlo...

Ono što je prijalo Mileru, Riberiju i Robenu - nije Kolumbijcu.

Fudbal 16.10.2017 | 17:00
Jedino njemu ne godi što je otišao Karlo...
Džejms Rodrigez (26) bio je veliko pojačanje Real Madrida i Karla Anćelotija 2014. godine nakon Svetskog prvenstva u Južnoj Africi, a Italijan je hteo da "osveži" karijeru Kolumbijca i dovođenjem u Bajern Minhen.

Međutim, nakon što je Bajern odlučio da otpusti Anćelotija posle poraza od Pari sen Žermena, na opšte zadovoljstvo igrača minhenskog kluba, jedini koji "ispašta" je Rodrigez.

Italijanski trener nije bio u dobrom odnosu sa igračima nemačkog kluba, u tome su prednjačili Riberi, Miler i Roben, dok ni Humels, Levandovski i Boateng nisu mnogo zaostajali, a dolaskom Jupa Hajnkesa na mesto šefa struke pitanje je šta će se desiti sa Džejmsom Rodrigezom.

On se nije najbolje adaptirao na Nemačku, problem predstavlja jezik, a mediji iz ove zemlje navode da će Bajern već u januaru vratiti Kolumbijca u Real Madrid, za šta će čak platiti i određene "penale" španskom šampionu.

Navodno, Rodrigez se ne uklapa u planove Julijana Nagelsmana, potencijalnog trenera Bajerna od naredne sezone, a tim sa "Alijanc arene" pozajmio ga je na dve godine na insistiranje Anćelotija.

Minhenski gigant je svaku godinu pozajmice trebalo da plati po pet miliona evra.

Rodrigez je pobedu Bajerna protiv Frajburga (5:0) gledao sa klupe, a ukupno je nastupio na pet mečeva uz gol i asistenciju.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar