Ђукић: Без права на грешку, каснимо за Звездом!

Тренер Партизана Мирослав Ђукић рекао је да су његовој екипи неопходни бодови против Радника због заостатка за Црвеном звездом на табели Супер лиге.

Фудбал 15.10.2017 | 12:30
Ђукић: Без права на грешку, каснимо за Звездом!
"Још једна у низу тешких утакмица. Очекује нас јак противник и тешко путовање. Као и увек, морамо да идемо на победу, потребна су нам три бода да останемо у трци. Борићемо се. У заостатку смо за 'вечитим' ривалом и немамо право на грешку", рекао је Ђукић на конференцији за новинаре.

Партизан ће у недељу од 15.00 гостовати Раднику у Сурдулици, у 13. колу Супер лиге Србије.

Ђукић неће моћи да рачуна на Марка Јанковића који је повредио задњу ложу, док се у тим враћају Зоран Тошић и Сејдуба Сума, што га посебно радује.

"Сви су спремни и имаћемо у оптицају велики број играча који ће конкурисати за место у тиму", навео је он.

Црно-бели ће после дуела са Радником гостовати екипи Скендербега у Лиги Европа, а Дјукић је рекао да фудбалери Партизана размишљају само о наредном дуелу.

"Нико не размишља о Скендербегу већ су све мисли усредсредјене на Радник. Свесни смо да нас чека веома тежак противник", рекао је Ђукић.

Када је реч о екипи Радника, тренер Партизана је рекао да очекује да противник игра дефанзивно, на контранападе.

"Радник ће покушати да нас угрози. Очекујем да чекају своју шансу из контранапада. Концепција њихове екипе је таква да су брзи у нападу и тражиће транзицију преко бочних играча и покушаће да искористе своје врлине", додао је он.

Он је навео да је "рецепт" за утакмицу у Сурдулици бржа и течнија игра.

Партизан је трећи на табели српског првенства после 11 одиграних утакмица са 24 бода, четири мање од водеће Црвене звезде.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар