Đukić: Bez prava na grešku, kasnimo za Zvezdom!

Trener Partizana Miroslav Đukić rekao je da su njegovoj ekipi neophodni bodovi protiv Radnika zbog zaostatka za Crvenom zvezdom na tabeli Super lige.

Fudbal 15.10.2017 | 12:30
Đukić: Bez prava na grešku, kasnimo za Zvezdom!
"Još jedna u nizu teških utakmica. Očekuje nas jak protivnik i teško putovanje. Kao i uvek, moramo da idemo na pobedu, potrebna su nam tri boda da ostanemo u trci. Borićemo se. U zaostatku smo za 'večitim' rivalom i nemamo pravo na grešku", rekao je Đukić na konferenciji za novinare.

Partizan će u nedelju od 15.00 gostovati Radniku u Surdulici, u 13. kolu Super lige Srbije.

Đukić neće moći da računa na Marka Jankovića koji je povredio zadnju ložu, dok se u tim vraćaju Zoran Tošić i Sejduba Suma, što ga posebno raduje.

"Svi su spremni i imaćemo u opticaju veliki broj igrača koji će konkurisati za mesto u timu", naveo je on.

Crno-beli će posle duela sa Radnikom gostovati ekipi Skenderbega u Ligi Evropa, a Djukić je rekao da fudbaleri Partizana razmišljaju samo o narednom duelu.

"Niko ne razmišlja o Skenderbegu već su sve misli usredsredjene na Radnik. Svesni smo da nas čeka veoma težak protivnik", rekao je Đukić.

Kada je reč o ekipi Radnika, trener Partizana je rekao da očekuje da protivnik igra defanzivno, na kontranapade.

"Radnik će pokušati da nas ugrozi. Očekujem da čekaju svoju šansu iz kontranapada. Koncepcija njihove ekipe je takva da su brzi u napadu i tražiće tranziciju preko bočnih igrača i pokušaće da iskoriste svoje vrline", dodao je on.

On je naveo da je "recept" za utakmicu u Surdulici brža i tečnija igra.

Partizan je treći na tabeli srpskog prvenstva posle 11 odigranih utakmica sa 24 boda, četiri manje od vodeće Crvene zvezde.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar