Поново у центру секс-скандала!

Скандал са сексуалним нападима Харвија Вајнштајна склизнуо је у политичке воде кад су се људи на друштвеним мрежама обрушили на бившег председничког кандидата Хилари Клинтон због њеног закаснелог и бледог покушаја да се дистанцира од осрамоц́еног холивудског продуцента.

Свијет 14.10.2017 | 07:50
Поново у центру секс-скандала!
Говорец́и за Си-Ен-Ен, Клинтонова је рекла да ц́е Вајнштајнове вишегодишње донације за њену кампању дати у добротворне сврхе. Она је, уопштено, осудила његово понашање рекавши да јој је „позлило“ и да је „шокирана“ због оптужби за вишеструко сексуално злостављање против холивудског продуцента. 

„Била сам запрепашц́ена. То је нешто неподношљиво у сваком погледу. Као и многи људи који су проговорили о скандалу, упознала сам и другу страну личности коју сам и ја, као и многи други људи, познавала у прошлости“, додала је Клинтонова намерно инсистирајуц́и на прошлом времену.

Она је истакла да „сигурно није знала“ за наводно Вајнштајново „предаторско понашање“.

„Могу само да говорим у своје име и, мислим, у име многих који су га познавали само кроз политику“, рекла је Хилари Клинтон.

Клинтонова је за Си-Ен-Ен само поновила тезе свог званичног саопштења од 10. октобра у коме је рекла да је „шокирана и ужаснута“ изјавама у којима жене оптужују Вајнштајна за сексуално злостављање.

(Ало/Спутњик)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Трге

14.10.2017 08:47

Ко је сад попусио?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Чу ко?

14.10.2017 12:17

Спутњик шиопупо.

Name

Ре Цу ко

14.10.2017 13:53

Па јел и Моника била Спутњик.А сваста.Никад не би реко.