Ревизор на гробљу

"Свијет се неће промијенити зато што нема ревизора? Зашто толико оплакивати једног човјека? Гробља су пуна незамјењивих људи, па ствари иду даље, и живот иде даље! Толики неки жал, због чега жал. . ?”

Република Српска 13.10.2017 | 22:59
Ревизор на гробљу
Вјеровали или не, али ове страшне реченице није у необавезној анкети рекао неки тинејџер, докона домаћица, преступник или неупућени пензионер, већ предсједник Републике Српске који би, да је среће, требао да чува уставни поредак и институције Републике Српске умјесто што их систематски разара и уништава.

Не само да је својим насиљем и злоупотребама власти Републику Српску оставио без веома важне институције, Главне службе за ревизију јавног сектора, већ Додик непримјереним иступима и тешким увредама додатно понижава институцију и бившег главног ревизора Душка Шњеготу само зато што је покушао поштено и одговорно да ради свој посао.

Прављењем алузија између мртвих и носилаца важних функција шаље се јасна порука да свако онај ко слијепо не слуша лажног великог Вођу и беспоговорно не извршава његове хирове и наређења, завршиће на гробљу, правом или политичком.

Порука је јасно упућена будућем послушнику-маргиналцу кога ће ускоро именовати за вршиоца дужности главног ревизора, да се неће дуго задржати на функцији уколико не буде слушао, манипулисао бројкама и извјештајима.

Колико су Додикови алузије опасне а загрљаји смртоносни говори нам примјер покојног Чедомира Кнежевића, Бог да му душу прости, жељезничара који је прекинуо штрајк послије чашице ракије, загрљаја и сликања са предсједником, а након неколико мјесеци преминуо од туге и сиромаштва јер је схватио како су он и остали жељезничари поново грубо преварени и понижени.

Од Милана Јелића, Радована Бјелогрлића до Гаврила Бобара и Чедомира, на гробљима је пуно познатих, потрошених и замјенљивих, али и више хиљада анонимних жртава анархије и накарадног система.

Додик је сурово искрен, и за њега су сви грађани Републике Српске само обични бројеви, крпе које се потроше и баце, потпуно неважна имена и судбине које само морају да плаћају порез и враћају скупе кредите, и која му апсолутно ништа не значе јер ће прије или касније завршити на гробљу.

Предсједник Републике Српске не само да нема никакав жал и осјећање за бившег главног ревизора Шњеготу, није му важно хоће ли завршити на гробљу, пензији или скривен у мемљивој канцеларији, већ нема никакве одговорности и сажаљења за својим напаћеним народом кога је уништио и довео на ивицу.

Да има бар мало осјећања и одговорности за свој народ и Републику Српску, у које се свакодневно лажно заклиње, не би отјерао најбоље, раселио више од Арсенија Чарнојевића, уништио све институције, задужио и треће кољено, довео нас до ивице биолошког опстанка.

Додик није на гробље упутио само Шњеготу и главну ревизију, већ и полицију, правосуђе, привреду, јавне медије, образовни, здравствени и пензиони систем...

Уништавање и гашење Главне службе за ревизију и скандалозна Додикова изјава из Теслића, гдје је дошао са циљем да након двојице купи још неколико одборника и сруши већину окупљену око начелника Милићевића јер је понизио Жељку и Богданића у њиховом родном мјесту, је црвена линија преко које се не би смјело прећи јер би онда било само питање дана када ће се Чедомиру, Шњеготи, ревизији на гробљу придружити цијела Република Српска и њени грађани, који су таоци једног неодговорног човјека и његовог накарадног система.

небојсавукановиц.инфо

Коментари / 16

Оставите коментар
Name

Доста више тираније

13.10.2017 21:37

Стално говорим, већ по стоти пут, да је тај човјек , који је наш предсједник, на све спреман. Али није недодирив, народ га може лако смакнути за вијеки вјекова. И опет кажем , тај човјек мора да заврши иза решетака , уништио је све, али баш све.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гиле

14.10.2017 05:39

НЕМОЈМО ЗАБОРАВИТИ МИЛАНА ВУКЕЛИЦА, ДАНИЈЕЛУ НОВАКОВИЦ ИТД...

Name

нећеш ракију

13.10.2017 21:53

хош пиво

ОДГОВОРИТЕ
Name

100% за Милета!!!

13.10.2017 22:14

То Миле "Царе", шта је један рачуновођа у односу на Предсједника Републике Српске, шака јада, умислио човјек себи да се без њега не може, мош мислити, заједно са Микеревићем ставио шапе на Савез Рачуновођа и Ревизора Републике Српске па млати лову од ове ситне нејачи за биједну лиценцу, тобоже нико нема појма са завршеним економским факултетом док не положи пет биједних предмета у савез да бих мога сабрати пар троцифрених бројева. То Миле само их чисти нико није незамјењив!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

14.10.2017 06:11

Ејјј кретену ј....и миле цијелу фамилију.

Name

Ерес здравко

14.10.2017 00:06

Глупани једни зар невидте да овим просторима као марионетама управља сотона тј патријархија београд хтијели су мене сотонизират па сотонизирали себе видјели сте на телевизији деведесети је то било како сотона страсно изгледа . мени посаљу педера и казу дал ја видим себе неке сам поло испод земље сви ти злотвори педри педофили икоје каква багра тосе глава скида није грех тако и васој светој столици.покусали су они и мене али мени немогу ниста зато сто видиму у напред,а ви сви који немате ту способност надрљали сте ко зути.застоје васа патријархија београдска изабрана да буде сотонско легло стварно небих знао одговрити.то би вам знао одговрит онај одзго како га ви показујете да има бркове и браду а нема.тоје у ствари ванземаљац . људско лице али је глава ван земаљска а нема ни обрва ни трепавица.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Леле..

14.10.2017 05:55

Еееј заустави се чо'ече, натркаћеш негдје на велико слово па се јадан суновратити и скршити. Сасути и расути у тифтике, које више нико не састави.

Name

Срам те било

14.10.2017 02:12

Свијет се неце промјенити ни идуце године сто нема једног предсједника енитета који је био политицки Дракула и који је попио крв властитом народу, потпуно му укинуо институције, односно слободу те га увео у ропство властитом цеифу.........Срам те било.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бансхее

14.10.2017 08:21

Предсједник нам је постао и филозоф. Види се његова контемплација.

Name

борац

14.10.2017 04:24

Сирови сељак без куцног одгоја али то воли нас народ јер је вецина и сама таква.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Црни ДЈордје

14.10.2017 05:12

Имамо Предсједника , сверцер,ратни профитер,професор Енглеског језика мозе му бити свако дјете из обданиста, и на све то безобразан,некултуран,кабадахија....

ОДГОВОРИТЕ
Name

'ре црно дјордје

14.10.2017 06:13

ЦРНО ДЈордје , нас Додо је нас Карадјордје водја свих Срба.

Name

Борац

14.10.2017 06:21

Несто размисљам главни ревизор на гробљу агенција за банкарство бацена у смеце предсједника РС савјетују Дзевад Галијасеиц босњак Мате Дјаковиц хрват Мирослав Лазански србин мили бозе куда иде РС.

Name

Борац

14.10.2017 06:30

Несто размисљм главни ревизор бацен на гробље агенција за банкарство бацена у смеце предсјерник нам има потврду са неуропсијатрије из Тузле на основу које је пресудијо Младена Босица а савјетници су му Дзевад Галијасевиц боњак Мате Дјаковиц хрват Мирослав Лазански србин мили бозе на ста ли це ово све изаци.

Name

А ви

14.10.2017 06:03

Хоће ли без вас свијет постојати? То је већ нешто друго, ви нисте замјенљиви.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Турбоскара

15.10.2017 07:17

Класицна порука народу преко медија како це заврсити свако ко ради мисли друкције од једног диктатора психицки нестабилног нарцисоидног окрузен криминалцима.Који непреза ни полцију у скупстину послати.Цовјек манипулатор који Рс дозивљава као своју цацевину себе као власника рс.Цовјек који има комплекс пд други предцедника земаља дрзава па и себе представља као председника дрзаве а не ентитета.Цовјек који је подјелио народ на патриоте и издајице и нарпду саље такву поруку да су гробља пуна па ником ниста За ово да је народ. Народ а није било би ко у Румунији овако зиви у терору и сути инаце це гробља јос бити пуна разни Милана Вукелица

ОДГОВОРИТЕ