Revizor na groblju

"Svijet se neće promijeniti zato što nema revizora? Zašto toliko oplakivati jednog čovjeka? Groblja su puna nezamjenjivih ljudi, pa stvari idu dalje, i život ide dalje! Toliki neki žal, zbog čega žal. . ?”

Republika Srpska 13.10.2017 | 22:59
Revizor na groblju
Vjerovali ili ne, ali ove strašne rečenice nije u neobaveznoj anketi rekao neki tinejdžer, dokona domaćica, prestupnik ili neupućeni penzioner, već predsjednik Republike Srpske koji bi, da je sreće, trebao da čuva ustavni poredak i institucije Republike Srpske umjesto što ih sistematski razara i uništava.

Ne samo da je svojim nasiljem i zloupotrebama vlasti Republiku Srpsku ostavio bez veoma važne institucije, Glavne službe za reviziju javnog sektora, već Dodik neprimjerenim istupima i teškim uvredama dodatno ponižava instituciju i bivšeg glavnog revizora Duška Šnjegotu samo zato što je pokušao pošteno i odgovorno da radi svoj posao.

Pravljenjem aluzija između mrtvih i nosilaca važnih funkcija šalje se jasna poruka da svako onaj ko slijepo ne sluša lažnog velikog Vođu i bespogovorno ne izvršava njegove hirove i naređenja, završiće na groblju, pravom ili političkom.

Poruka je jasno upućena budućem poslušniku-marginalcu koga će uskoro imenovati za vršioca dužnosti glavnog revizora, da se neće dugo zadržati na funkciji ukoliko ne bude slušao, manipulisao brojkama i izvještajima.

Koliko su Dodikovi aluzije opasne a zagrljaji smrtonosni govori nam primjer pokojnog Čedomira Kneževića, Bog da mu dušu prosti, željezničara koji je prekinuo štrajk poslije čašice rakije, zagrljaja i slikanja sa predsjednikom, a nakon nekoliko mjeseci preminuo od tuge i siromaštva jer je shvatio kako su on i ostali željezničari ponovo grubo prevareni i poniženi.

Od Milana Jelića, Radovana Bjelogrlića do Gavrila Bobara i Čedomira, na grobljima je puno poznatih, potrošenih i zamjenljivih, ali i više hiljada anonimnih žrtava anarhije i nakaradnog sistema.

Dodik je surovo iskren, i za njega su svi građani Republike Srpske samo obični brojevi, krpe koje se potroše i bace, potpuno nevažna imena i sudbine koje samo moraju da plaćaju porez i vraćaju skupe kredite, i koja mu apsolutno ništa ne znače jer će prije ili kasnije završiti na groblju.

Predsjednik Republike Srpske ne samo da nema nikakav žal i osjećanje za bivšeg glavnog revizora Šnjegotu, nije mu važno hoće li završiti na groblju, penziji ili skriven u memljivoj kancelariji, već nema nikakve odgovornosti i sažaljenja za svojim napaćenim narodom koga je uništio i doveo na ivicu.

Da ima bar malo osjećanja i odgovornosti za svoj narod i Republiku Srpsku, u koje se svakodnevno lažno zaklinje, ne bi otjerao najbolje, raselio više od Arsenija Čarnojevića, uništio sve institucije, zadužio i treće koljeno, doveo nas do ivice biološkog opstanka.

Dodik nije na groblje uputio samo Šnjegotu i glavnu reviziju, već i policiju, pravosuđe, privredu, javne medije, obrazovni, zdravstveni i penzioni sistem...

Uništavanje i gašenje Glavne službe za reviziju i skandalozna Dodikova izjava iz Teslića, gdje je došao sa ciljem da nakon dvojice kupi još nekoliko odbornika i sruši većinu okupljenu oko načelnika Milićevića jer je ponizio Željku i Bogdanića u njihovom rodnom mjestu, je crvena linija preko koje se ne bi smjelo preći jer bi onda bilo samo pitanje dana kada će se Čedomiru, Šnjegoti, reviziji na groblju pridružiti cijela Republika Srpska i njeni građani, koji su taoci jednog neodgovornog čovjeka i njegovog nakaradnog sistema.

nebojsavukanovic.info

Komentari / 16

Ostavite komentar
Name

Dosta više tiranije

13.10.2017 21:37

Stalno govorim, već po stoti put, da je taj čovjek , koji je naš predsjednik, na sve spreman. Ali nije nedodiriv, narod ga može lako smaknuti za vijeki vjekova. I opet kažem , taj čovjek mora da završi iza rešetaka , uništio je sve, ali baš sve.

ODGOVORITE
Name

Gile

14.10.2017 05:39

NEMOJMO ZABORAVITI MILANA VUKELICA, DANIJELU NOVAKOVIC ITD...

Name

nećeš rakiju

13.10.2017 21:53

hoš pivo

ODGOVORITE
Name

100% за Милета!!!

13.10.2017 22:14

То Миле "Царе", шта је један рачуновођа у односу на Предсједника Републике Српске, шака јада, умислио човјек себи да се без њега не може, мош мислити, заједно са Микеревићем ставио шапе на Савез Рачуновођа и Ревизора Републике Српске па млати лову од ове ситне нејачи за биједну лиценцу, тобоже нико нема појма са завршеним економским факултетом док не положи пет биједних предмета у савез да бих мога сабрати пар троцифрених бројева. То Миле само их чисти нико није незамјењив!!!

ODGOVORITE
Name

Re

14.10.2017 06:11

Ejjj kretenu j....i mile cijelu familiju.

Name

Eres zdravko

14.10.2017 00:06

Glupani jedni zar nevidte da ovim prostorima kao marionetama upravlja sotona tj patrijarhija beograd htijeli su mene sotonizirat pa sotonizirali sebe vidjeli ste na televiziji devedeseti je to bilo kako sotona strasno izgleda . meni posalju pedera i kazu dal ja vidim sebe neke sam polo ispod zemlje svi ti zlotvori pedri pedofili ikoje kakva bagra tose glava skida nije greh tako i vasoj svetoj stolici.pokusali su oni i mene ali meni nemogu nista zato sto vidimu u napred,a vi svi koji nemate tu sposobnost nadrljali ste ko zuti.zastoje vasa patrijarhija beogradska izabrana da bude sotonsko leglo stvarno nebih znao odgovriti.to bi vam znao odgovrit onaj odzgo kako ga vi pokazujete da ima brkove i bradu a nema.toje u stvari vanzemaljac . ljudsko lice ali je glava van zemaljska a nema ni obrva ni trepavica.

ODGOVORITE
Name

Lele..

14.10.2017 05:55

Eeej zaustavi se čo'eče, natrkaćeš negdje na veliko slovo pa se jadan sunovratiti i skršiti. Sasuti i rasuti u tiftike, koje više niko ne sastavi.

Name

Sram te bilo

14.10.2017 02:12

Svijet se nece promjeniti ni iduce godine sto nema jednog predsjednika eniteta koji je bio politicki Drakula i koji je popio krv vlastitom narodu, potpuno mu ukinuo institucije, odnosno slobodu te ga uveo u ropstvo vlastitom ceifu.........Sram te bilo.

ODGOVORITE
Name

Banshee

14.10.2017 08:21

Predsjednik nam je postao i filozof. Vidi se njegova kontemplacija.

Name

borac

14.10.2017 04:24

Sirovi seljak bez kucnog odgoja ali to voli nas narod jer je vecina i sama takva.

ODGOVORITE
Name

Crni DJordje

14.10.2017 05:12

Imamo Predsjednika , svercer,ratni profiter,profesor Engleskog jezika moze mu biti svako djete iz obdanista, i na sve to bezobrazan,nekulturan,kabadahija....

ODGOVORITE
Name

're crno djordje

14.10.2017 06:13

CRNO DJordje , nas Dodo je nas Karadjordje vodja svih Srba.

Name

Borac

14.10.2017 06:21

Nesto razmisljam glavni revizor na groblju agencija za bankarstvo bacena u smece predsjednika RS savjetuju Dzevad Galijaseic bosnjak Mate Djakovic hrvat Miroslav Lazanski srbin mili boze kuda ide RS.

Name

Borac

14.10.2017 06:30

Nesto razmisljm glavni revizor bacen na groblje agencija za bankarstvo bacena u smece predsjernik nam ima potvrdu sa neuropsijatrije iz Tuzle na osnovu koje je presudijo Mladena Bosica a savjetnici su mu Dzevad Galijasevic bonjak Mate Djakovic hrvat Miroslav Lazanski srbin mili boze na sta li ce ovo sve izaci.

Name

А ви

14.10.2017 06:03

Хоће ли без вас свијет постојати? То је већ нешто друго, ви нисте замјенљиви.

ODGOVORITE
Name

Turboskara

15.10.2017 07:17

Klasicna poruka narodu preko medija kako ce zavrsiti svako ko radi misli drukcije od jednog diktatora psihicki nestabilnog narcisoidnog okruzen kriminalcima.Koji nepreza ni polciju u skupstinu poslati.Covjek manipulator koji Rs dozivljava kao svoju cacevinu sebe kao vlasnika rs.Covjek koji ima kompleks pd drugi predcednika zemalja drzava pa i sebe predstavlja kao predsednika drzave a ne entiteta.Covjek koji je podjelio narod na patriote i izdajice i narpdu salje takvu poruku da su groblja puna pa nikom nista Za ovo da je narod. Narod a nije bilo bi ko u Rumuniji ovako zivi u teroru i suti inace ce groblja jos biti puna razni Milana Vukelica

ODGOVORITE