ТВ: А сад - 10 дербија!

Пред вама је ТВ програм и најбоље утакмице које нас очекују од вечерас па до понедељка увече. . .

Фудбал 13.10.2017 | 16:15
ТВ: А сад - 10 дербија!
Многи су једва чекали да се репрезентативна пауза заврши како би се вратили редовном уживању - врхунски клупски фудбал викендом. Успех Орлова смо прославили и полако га архивирамо, па се поново оријентишемо ка теренима енглеске Премијер лиге, шпанске Примере, немачке Бундеслиге, италијанског Калча...

И одмах првог викенда после двонедељне паузе чека се брдо сјајних дуела, а ми смо за вас издвојили десет дербија који су на програму од петка до понедељка. 

Вечерас, онако за загревање, имате прилику да Арени спорт погледате најзанимљивији меч француске Лиге 1 између Лиона и Монака. Истина, ове сезоне Пари Сен Жермен је за себе уграбио сву пажњу, али водиће се у Француској борба и за Лигу шампиона, за Лигу Европе, не само за титулу првака коју ће тешко неко успети да поново преотме Свецима. 

Субота ће бити ударна. Почиње највећим дербијем енглеског фудбала (Ливерпул - Манчестер Јунајтед, 13.30) и завршава се великим шпанским дербијем (Атлетико Мадрид - Барселона, 20.45). А у међувремену гледаћемо окршаје Јувентуса и Лација, Роме и Наполија, Дортмунда и РБ Лајпцига, који прете да успоставе врло опасно ривалство у Немачкој, пре свега због због нетрпељивости њихових навијача...

У суботу од 18.30 за љубитеље Чемпионшипа ту је занимљив судар некадашњих шампиона, Вулверхемптона и Астон Виле. 

У недељу централни догађај дана биће Дерби дела Мадонина између Интера и Милана (20.45, Арена спорт 4), док у понедељак Малме игра за титулу против Норчепинга. 

Шта рећи осим - уживајте!

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар