TV: A sad - 10 derbija!

Pred vama je TV program i najbolje utakmice koje nas očekuju od večeras pa do ponedeljka uveče. . .

Fudbal 13.10.2017 | 16:15
TV: A sad - 10 derbija!
Mnogi su jedva čekali da se reprezentativna pauza završi kako bi se vratili redovnom uživanju - vrhunski klupski fudbal vikendom. Uspeh Orlova smo proslavili i polako ga arhiviramo, pa se ponovo orijentišemo ka terenima engleske Premijer lige, španske Primere, nemačke Bundeslige, italijanskog Kalča...

I odmah prvog vikenda posle dvonedeljne pauze čeka se brdo sjajnih duela, a mi smo za vas izdvojili deset derbija koji su na programu od petka do ponedeljka. 

Večeras, onako za zagrevanje, imate priliku da Areni sport pogledate najzanimljiviji meč francuske Lige 1 između Liona i Monaka. Istina, ove sezone Pari Sen Žermen je za sebe ugrabio svu pažnju, ali vodiće se u Francuskoj borba i za Ligu šampiona, za Ligu Evrope, ne samo za titulu prvaka koju će teško neko uspeti da ponovo preotme Svecima. 

Subota će biti udarna. Počinje najvećim derbijem engleskog fudbala (Liverpul - Mančester Junajted, 13.30) i završava se velikim španskim derbijem (Atletiko Madrid - Barselona, 20.45). A u međuvremenu gledaćemo okršaje Juventusa i Lacija, Rome i Napolija, Dortmunda i RB Lajpciga, koji prete da uspostave vrlo opasno rivalstvo u Nemačkoj, pre svega zbog zbog netrpeljivosti njihovih navijača...

U subotu od 18.30 za ljubitelje Čempionšipa tu je zanimljiv sudar nekadašnjih šampiona, Vulverhemptona i Aston Vile. 

U nedelju centralni događaj dana biće Derbi dela Madonina između Intera i Milana (20.45, Arena sport 4), dok u ponedeljak Malme igra za titulu protiv Norčepinga. 

Šta reći osim - uživajte!

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar