Да ли је то фудбал дотакао дно?!

Креће фудбалски ријалити. И то прави. . . !

Фудбал 15.10.2017 | 00:00
Да ли је то фудбал дотакао дно?!
Да ли је фудбал дотакао дно? Не можемо а да се не запитамо... Традиционалисти ће сасвим сигурно имати позитиван одговор. А опет, они који су се родили када су фудбал и фудбалери већ стасали у инструмент глобалног бизниса, њима можда све ово и неће бити толико чудно.

Ево како гласи иницијална вест: Манчестер Сити добиће од специјализованог сајта за електронску трговину - Амазон, накнаду од 11.000.000 евра, како би дозволио да се свуда око играча и стручног штаба поставе камере које би из минута у минут пратиле и снимале све што се дешава у њиховим професионалном животу током одређеног периода. 

Неко ће рећи класичан ријалити програм. И неће бити далеко од истине, зар не? 

Светски медији јављају да је Сити пристао на понуду Амазона и да су прве камере већ постављене у тренинг кампу Грађана. Логично, играчи и тренер Пеп Гвардиола мало се овде питају, јер "интерес клуба" је изнад свега, а ради о лепој суми новца која ће им практично пасти с неба.   

Како се наводи, конзументи програма који ће пласирати Амазон имаће прилику - ради се наравно само о премијум члановима - да прате сваки корак играча, од устајања ујутру, преко тренинга, обеда, слободних активности, па до састанака на дан утакмице и последњих договора у свлачионици. 

Па сад кажите да није у питању ријалити! 

И да фудбал није дотакао дно... 

Извор: моззартспорт

фото: Ацтион Имагес

Коментари / 0

Оставите коментар