Da li je to fudbal dotakao dno?!

Kreće fudbalski rijaliti. I to pravi. . . !

Fudbal 15.10.2017 | 00:00
Da li je to fudbal dotakao dno?!
Da li je fudbal dotakao dno? Ne možemo a da se ne zapitamo... Tradicionalisti će sasvim sigurno imati pozitivan odgovor. A opet, oni koji su se rodili kada su fudbal i fudbaleri već stasali u instrument globalnog biznisa, njima možda sve ovo i neće biti toliko čudno.

Evo kako glasi inicijalna vest: Mančester Siti dobiće od specijalizovanog sajta za elektronsku trgovinu - Amazon, naknadu od 11.000.000 evra, kako bi dozvolio da se svuda oko igrača i stručnog štaba postave kamere koje bi iz minuta u minut pratile i snimale sve što se dešava u njihovim profesionalnom životu tokom određenog perioda. 

Neko će reći klasičan rijaliti program. I neće biti daleko od istine, zar ne? 

Svetski mediji javljaju da je Siti pristao na ponudu Amazona i da su prve kamere već postavljene u trening kampu Građana. Logično, igrači i trener Pep Gvardiola malo se ovde pitaju, jer "interes kluba" je iznad svega, a radi o lepoj sumi novca koja će im praktično pasti s neba.   

Kako se navodi, konzumenti programa koji će plasirati Amazon imaće priliku - radi se naravno samo o premijum članovima - da prate svaki korak igrača, od ustajanja ujutru, preko treninga, obeda, slobodnih aktivnosti, pa do sastanaka na dan utakmice i poslednjih dogovora u svlačionici. 

Pa sad kažite da nije u pitanju rijaliti! 

I da fudbal nije dotakao dno... 

Izvor: mozzartsport

foto: Action Images

Komentari / 0

Ostavite komentar