Нико се није више обрадовао поразу Амера од њега!

Најсрећнији човек на планети зове се Џек Ворнер!

Фудбал 14.10.2017 | 20:00
Нико се није више обрадовао поразу Амера од њега!
Многи их не воле, неки чак и мрзе, али нико се није више обрадовао поразу Американаца одЏека Ворнера, некадашњег председника Конкакафа, који је победу Тринидада и Тобага над Јенкијима назвао историјском, иако његовој земљи није донела ништа. Међутим, њему је на личном плану донела некакав детињи осећај да се ваљда осветио Америма због тога што су повели судски процесс који је Ворнера отерао из Фифе.

Наравно, није баш да су се у ФБИ пуно потресли тог пораза изабраника Бруса Арене, али вероватно је и људски то што се Ворнер, корумпиран до сржи, наслађивао поразима Амера. Толико, да је постао симпатичан у својој наивној “борби против богатог запада”.

“Ово је најсрећнији дан у мом животу!”, ускликнуо је Ворнер после победе од 2:1 због које Американци неће видети Светско првенство први пут после 1986. године.

“Искористили су своју владу да на незамислив начин обесмисле Фифу. Али синоћ су пред Тринидадом и Тобагом пали на колена. Сада су предмет исмевања. Кад је 27. септембра судија пресудио против Џека Ворнера правили су журку у САД, били су баш срећни. Сад идем ја да славим”, наставио је Ворнер, који се тренутно бори против екстрадиције Сједињеним Америчким Државама.

И мрзи све што има префикс “амерички”.

“Надам се да је ово почетак краја фудбала у САД. У Конкакафу их ионако нико не воли”.

Иначе, и сами репрезентативци Тринидада и Тобага замерају Американцима на размажености. Додуше, донекле и имају због чега. Један занимљив податак: атлетска стаза на стадиону “Ато Болдон” је била поплављена, па су многе фудбалере преко тих бара преносили чланови америчког стручног штаба?! Да се мукице не поквасе.

“Киша је пала, нисмо ми криви за то, А они од тога праве глобални проблем”, одговара имСтерн Џон, помоћни тренер у репрезентацији Тринидада и Тобага.

Занимљиво, Американци су у квалификацијама за Мундијал 1990. године на врло сличан начин избацили управо - Тринидад и Тобаго. Али како оно кажу? Освета је јело које се сервира хладно?

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар