Видео: Кавани се посвађао и са Суаресом!

Свађа и са Суаресом – Кавани није славио гол! Фудбалер Пари Сен Жермена Единсон Кавани је после сукоба са Нејмаром имао расправу и са репрезентативним колегом Луисом Суаресом.

Фудбал 14.10.2017 | 10:45
Видео: Кавани се посвађао и са Суаресом!
Кавани и Суарес, двојица првих нападача Уругваја, вербално су се сукобили током последње утакмице квалификација против селекције Боливије.

’Уруси’ су оверили пласман на Светско првенство у Русији 2018. године тријумфом резултатом 4:2, а Суарес, који је три године био саиграч Нејмару у Бразилу, добацио је Каванију када је овај покушао да ухвати тежак волеј, иако је на другој стативи имао слободног саиграча.

Очекивано, одмах су се појавили медијски наслови да је Бразилац окренуо великог пријатеља против саиграча из репрезентације, а сам Кавани је те тврдње подгрејао нешто касније, када је ’Ел Пистолеро’ постигао погодак.

Док су сви славили са нападачем Барсе, Кавани је усамљен кренуо ка центру, без реакције на погодак.

Подсетимо, две велике звезде ПСЖ посвађале су се око извођења једанаестерца, уследио је дубљи сукоб, а њих двојица су наводно "закопали ратне секире".

Међутим, већ се спекулише да ће 30-годишњи Уругвајац на крају сезоне променити средину, а још је непознато какав ће бити епилог свађе са Суаресом.



Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар