Video: Kavani se posvađao i sa Suaresom!

Svađa i sa Suaresom – Kavani nije slavio gol! Fudbaler Pari Sen Žermena Edinson Kavani je posle sukoba sa Nejmarom imao raspravu i sa reprezentativnim kolegom Luisom Suaresom.

Fudbal 14.10.2017 | 10:45
Video: Kavani se posvađao i sa Suaresom!
Kavani i Suares, dvojica prvih napadača Urugvaja, verbalno su se sukobili tokom poslednje utakmice kvalifikacija protiv selekcije Bolivije.

’Urusi’ su overili plasman na Svetsko prvenstvo u Rusiji 2018. godine trijumfom rezultatom 4:2, a Suares, koji je tri godine bio saigrač Nejmaru u Brazilu, dobacio je Kavaniju kada je ovaj pokušao da uhvati težak volej, iako je na drugoj stativi imao slobodnog saigrača.

Očekivano, odmah su se pojavili medijski naslovi da je Brazilac okrenuo velikog prijatelja protiv saigrača iz reprezentacije, a sam Kavani je te tvrdnje podgrejao nešto kasnije, kada je ’El Pistolero’ postigao pogodak.

Dok su svi slavili sa napadačem Barse, Kavani je usamljen krenuo ka centru, bez reakcije na pogodak.

Podsetimo, dve velike zvezde PSŽ posvađale su se oko izvođenja jedanaesterca, usledio je dublji sukob, a njih dvojica su navodno "zakopali ratne sekire".

Međutim, već se spekuliše da će 30-godišnji Urugvajac na kraju sezone promeniti sredinu, a još je nepoznato kakav će biti epilog svađe sa Suaresom.



Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar