Ко је Поткозарје оставио без воде

Поткозарје код Бањалуке је без воде. Мјештани тврде кривицом предсједника Савјета мјесне заједнице који је провалио у шахтове и одврнуо све вентиле. Предсједник Савјета мјесне заједнице Поткозарје одбацује све оптужбе.

Република Српска 11.10.2017 | 22:53
Ко је Поткозарје оставио без воде
Проблем је у Поткозарју, сазнајемо, настао када је неко провалио шахтове и одврнуо све вентиле тако да је сва прикупљена вода истекла а систем због огромног притиска онеспособљен. Поједини мјештани тврде да је то урадио предсједник Савјета мјесне заједнице са још два лица.

Ђурађа Ивића СНСД-овог предсједника Савјета мјесне заједнице нисмо затекли у Мјесној заједници а није био доступан на телефон. У понедјељак нам је у телефонском разговору рекао да су тврдње да је он провалио у шахтове бесмислица. Радник који одржава систем тврди да га је Ивић звао и хвалио се како је отпустио вентиле јер су били затворени.

У бањалучком водоводу потврдили су да је њихова екипа на терену, да су упознати са проблемом и да проблем отклањају. То, према свему судећи, ипак, неће ићи тако лако јер је нарушен систем и физички га није могуће усталити у кратком року.

Мјештани Поткозарја су огорчени. Иначе имају проблем са водоснабдијевањем али тврде да посљедњих година осим када су огромне врућине нису имали веће несташице воде. И то се, истина разликује од куће до куће, али тврде да посљедњих мјесец дана није било већих проблема.

У "Водоводу" нису званично говорили о разлогу квара, али су за један портал потврдили да постоје индиције да је неко самовољно одвртао и завртао воду. У Полицијској управи Бањалука у понедјељак су нам рекли да немају званичних пријава.

Несташица воде у Поткозарју изазвала је и политичке проблеме. Гордана Поповић потврђује да је проваљено у шахт у близини њене куће. Предсједник Савјета мјесне заједнице јој је страначки колега. Тврди да је на сцени класична самовоља једног лица.

Поједини мјештани Поткозарја су, љути због тога што данима немају воду, пријетили раднику који годинама одржава систем, јер мисле да је он одговоран за нестанак воде, иако је проблем настао због неовлаштеног приступа шахтовима.

(БН)

Коментари / 48

Оставите коментар
Name

Јесам

11.10.2017 18:19

Могао је Мирјану послати нека она одврне вентиле. :) Снсд у Верицима и Поткозарју је као скуп комицних глумаца

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ееееее...

11.10.2017 19:13

Биједо људска. Мозда и јест скуп глумаца али ови људи су у задњих 10-12 година у Верицима и Поткозарју реализовали толико инфраструктурних пројеката да нико и никада није ни мога замислити да це поједине ствари и проблеми икада бити ријесени. Осим вас који само знате пљувати и слинити, ови људи су се ухватили у костац са проблемима свих нас који зивимо на овом подруцју. Сви би смо ми вољели да је све ријесено и урадјено прије 35-40 година али на залост НИЈЕ... У задњих неколико година урадјено је висе него сто су Турци, Аустроугари, Краљевина и СФРЈ заједно урадили у овим насим крајевима и РУЗНО ЈЕ тако јефтиним и безвезним коментарима омаловазавати несто сто други раде и реализују. Свако се мозе укљуцити у рјесавање заједницких нам проблема и све је јавно и транспарентно а ко мисли да неко и несто ради у своју корист или ако има било какво сазнање да је било ста у задњих 10 година у Верицима и Поткозарју проневјерено или украдено нека све то слободно казе ЈАВНО, ЈАСНО И ГЛАСНО... Хвала

Name

Хвала Вам...

11.10.2017 20:13

Хвала

Name

Јесам

12.10.2017 07:09

Да цујем ста је то снсд урадио... снсд је стално на власти у бл тако да ти те прице како други нису ниста урадили не пију воде. ако је успјех то сто је реновиран дом културе, покрпљен асвалт онда сте ви наси спасиоци. Налијепили сте плакате, који и сад стоје. зар није оно рузно, вјероватно мислите да је то лијепо. толико о томе колико вам је битно за Поткозарје. ви гледате гдје цете себе запослити па тако неки добили посао у опстини, неки у пости, а неки су пензионери вец 50 година. боље је било док се зивјело са Хрватима него са вама.

Name

Друзе Јесам...

12.10.2017 08:38

У праву си сто се тице плаката и то се није смјело десити и за сваку је осуду али прицати о улагањима је стварно смијесно. И ја сам се друзио са Хрватима и исао у сколу са њима и немам ниста против њих али управо та наса завист која се огледа у томе дали је неко добио посао у опстини за 400-500 марака плате или било гдје друго нас вец дуго времена изједа и разједињује. По теби би било најбоље да су сви гладни и зедни. Наса трагедија је ЗАВИСТ... Сто се тице доброте у зивоту са хрватима и то се мозе посматрати са висе страна. Погледај и упореди мјеста гдје су зивјели Хрвати и мјеста гдје су зивјели Срби и све це ти бити јасно. Они су увијек у Ивањској и околини били главни, били на руковидецим мјестима, изградјивали своја насеља итд. а ми само гледали да све своје људе као и сада обантујемо и сатјерамо у црну земљу ако су иста радили и покусавали одрадити у интересу свих нас. Најбољи примјер је скола јер су раније на 3 километра, у Ивањској и М.Хану биле 2 осмогодиснхе сколе а нпр. од Иванхске преко Верица па до Ламовите на удаљености од 15 километара није било осмогодисње сколе а биле су стотине и стотине уценика. Толико о тадасњем бољем зивоту.

Name

Ја

12.10.2017 14:41

Право питање које оставио поткозарје без воде.е у поткозарју заиста није било воде у центру.поткозарје није каралици добраси милаковици који су имали воду

Name

Милаковић

12.10.2017 23:10

СНСД у Поткозарју и Верићима је најснажнија политичка организација. У Верићима је то била стално док у Поткозарју једно вријеме СП и ДНС су били јачи од СНСД. Доласком Ивића на чело СНСД у Поткозарју Будо Балабан И Ненад Шибаревић просто нестају са политичке сцене у Поткозарју док се Милаковићеви социјалисти још мало копрцају јер им је ту матична база, Е то је проблем. Плаше се моји Милаковићи наредних изборних окршаја са Ивићевим СНСД и њиховог нестанка са политичке сцене у Поткозарју. Човјек је енергичан и нема дана да није на терену по читавом Поткозарју.Хвата се у коштац са проблемима и успјешно их рјешава. Ово је покушај дискредитације Ивића због страха Милаковића за мандат на наредним изборима. Само у шест мјесеци колико је Ивић Предсједник савјета МЗ много је тог урађено у Поткозарју. Питам вас шта је Неђо Милаковић урадио а Народни Посланик је четири године. Да је Ивић посланик у Поткозарју се неби знало ни за један проблем. Једноставно такав је човјек неодступа и тражи рјешење. Ја вам кажем да ако се Ивић ухватио за проблем воде у Поткозарју да це он бити рјешен-једноставно знам човјека тај никад неодустаје и Милаковићи се плаше да Ивић неосттане упамћен по томе да је ријешио воду у Поткозарју и МИЛАКОВИЋИМА. Е ту лежи зец.

Name

БОЗЕ ПОМОЗИ

14.10.2017 07:46

ХАХАХА, БОЉИ ВИЦ ОДАВНО НИСАМ ПРОЦИТАО! ХАХА - ИВИЦ РЈЕСАВА ПРОБЛЕМЕ... ОД САДА ГА ЗОВЕМО ИВИЦ ЦАК НОРИС..ХАХА

Name

Како вас???

11.10.2017 18:54

Није срамота. Писете неистине и лази. Питајте досадасњег руковаоца водовода господина Милаковица, инаце оца васе новинарке, колико и када су и који дијелови Поткозарја имали воду. Питајте оца и мајку породице са 10 дјеце у засеоку Пезиц поље, када су они имали воду и њихове комсије, воду из цесме нису имали скоро 7 мјесеци. Сада када је Ивиц пустио воду и према овим људима и засеоцима настао је проблем због Милаковица који 1 дан нису имали воду и гле цуда, одмах сви медији одједном по Дјурадју Ивицу, цовјеку који се не стиди и не боји било ција врата отворити, не везано за странацку припадност и предоцити горуце проблене у свом насељу. Молим Вас немојте цовјека без везе провлацити по медијима јер тако услозњавате и онако теску ситуацију. Хвала

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хвала Вам...

11.10.2017 19:26

Хвала вам што сте објавили мој коментар. Циљ ми није био да било кога увриједим али хајка која се од јуце покренула против једног цовјека стварно нема смисла и ми смо сувисе мало мхесто и сувусе се дибро знамо за овакве медијске хајке. Нема потребе да услозњавамо ситуацију и да долијевамо уље на ватру када је нама овдје "и сутра заједно зивјети". Да је проблем воде у Поткозарју само Дјурадј Ивиц то би се лако ријесило али стваран и реалан ороблем лези 20-30 година уназад и није га лако ријесити... Хвала

Name

Шта зна бивши полицајац

11.10.2017 19:12

Ивић је бивши полицајац и шта он зна о водоснабдијевању и вентилима

ОДГОВОРИТЕ
Name

ивић

14.10.2017 23:30

Ма Бајо је гигант.

Name

Само истина

11.10.2017 20:23

Док је Милаковиц руководио сва насеља су имала уравнотезено воду.. Постен цовјек и уз народ је увијек био!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Малиниц

12.10.2017 04:46

Која лаз ја воде у поткозарју нисам имао од јануара.само је досла за видовдан кад је био парастос а милаковици су имали стално као и каралици.

Name

Бивси

12.10.2017 04:51

Ти си имао воду а ста је са осталим зато га и хвалис.питај мене кад сам ја имо воду у центру ивањске.

Name

Бивси

12.10.2017 07:24

Имао си ти воду зато га и хвалис.питај у центру ивањске кад су имали воду.била је за видовдан.израцунај колико је то мјесеци.

Name

Бивси

12.10.2017 11:06

Цуј није имо 7 дана воду па љут.висте имали воду.опет понављам кад је био јануар и задњи пут видовдан кад је центар имо .то не коментарисете само себе гледате.сад кад је то ивиц потего ста се десава са ивањском нападатега јер нема висе воде скоро сваки дан.које сте ви фукаре.ја лицно немам против баје ниста бајо је мој друг .само питам кад сте толико паметни требамо и ми и центру зивјети засто није било воде толико дуго а нема је ни дан данас

Name

Ја

13.10.2017 05:44

Јеботе он. Он је на поцетку добро радио све док није сиговац приватизово у своју корист.ти ниси био без воде зато га бранис ил си његов ментор.

Name

Р Каралици

11.10.2017 22:29

Милаковиц је једини који је успио да колико толико устабили систем са водом. Ја зивим у Каралицима и знам какво је стање на терену. Воде нема увијек, али има довољно да се намиримо. Оно сто је цовјек могао да уради урадио је иако је цркавицу добијао из Центра за развој села. Био је на терену медју људима поправљао кварове доступан у свака доба. Вриједан и постен цовјек али није цлан ниједне странке и зато је ту Ивиц јаци - СНСД. не зна ни гдје су сви сахтови и вентили али зато се слика са Радојицицем и подмицује људе по селу Хвала БН ТВ сто се бави проблемима обицних људи и само тако наставите а ваљда це доци вријеме када политика неце одлyцивати и о води

ОДГОВОРИТЕ
Name

Подмицује...

12.10.2017 07:02

Дај не лупај Бога ти. Са цим, засто и кога подмицује??? Немојте људи без везе прицати када је проблем са водоснабдијевањем стар колико и сам водовод у Поткозарју. Нема потребе за свадјама и проблемима када су у овом слуцају сви по мало у праву. Проблеми су у малом капацитету водовода, великој потросњи, 3 пута вецем броју корисника од пројектованог броја, расипање воде од стране оних који воду имају нон стоп итд. Људи, само у памет и не свадјајте се... Поздрав

Name

Бивси

12.10.2017 07:27

И ти си имао воду зато га и хвалис.питај мене кад сам ја имо воду у центру.сто тве није питала у центру.него његовог пунца циста намјестаљка.

Name

Р Каралиц

12.10.2017 08:09

Па нирмално да су питали пунца кад цовјек нема воде. Има моyда једном седмицно јер је високо и вода једва добаци. Ниста цовјек није погресно рекао. Ја сам облазио Милаковице и истина је да 4 или пет куца има стално воду али yато сто су ниyинска зона а остали немају и добију једном седмцино и опет задовољни... Галамите на Милаковица па није царобњак не мозе он дувати у воду на базену ако је нема... А моје комсије су љети имале као и Поткозарје људи залијевају басте и брига их за комсије и онда неко други крив стонема воде. Људи прво нека крене свако од себе и немојте нападати Милаковица кад је дао све сто је могао да свакоима коликотолико..јос оптузите цовјека сто је неко направио на брду куцу па му не мозе стици вода.. БН само напијед, најбољи стеи само тако наставите уз народ и за народ.

Name

Бивси

12.10.2017 08:52

Била неки дан екипа из водовода па питају остоју рацица кад си имо воду казе синоц.данас нема па љут није знао косу људи па излетио.како се вода пуста милаковици одврнуто.каралици 5 кругова.ивањска 2 круга.јел то постено.

Name

Милован

12.10.2017 10:13

А Ивиц се није излетио када се представља као инспектор и радник Водовода. Срамота.

Name

Немој те

13.10.2017 06:01

Ово се није никад десило.сви пису о постењу руковаоца сиговцем да је крива суса за нестанак воде.јест била суса то сви знамо а знамо да у центру није било воде 7.8 мјесеци пустена на видовдан због парастоса и по наредзењу његових ментора из милаковица.сви знате где је куца радивоја гљивара е висе његове куце је вода избацивала и то добар притисак у августу мјесецу знаци негде има сусе негде нема.сигурно је то ивиц пустио за милаковице воду.

Name

Бивси руковаоц водоводом

12.10.2017 04:49

У праву су поткозарје центар није имало воду.милаковици и каралици нису поткозарје они имају своје име.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нестало је постења

12.10.2017 08:15

Слазем се Милаковици и Каралици имају своје име, али било би постено па да сви казу истину а истина је да ни висинке тацке у Милаковицима нису имале стално воду суса је била нестасица воде ко је сад томе крив. Вјероватно Милаковиц јер се није довољно милио Богу да киса пада па да има воде срам вас све било свадјате се а цовјек је покусао све сто је могао...Нисам ни ја у Добрасима увијек имао воду..али како је било прије неколико година сада је добро и умјесто да казете цовјеку хвала сто је покусавао да подмири људе колико толико ви га критикујете такви смо ми Срби. Ста је тај Ивиц урадио до сада ниста осим сто се суња око сахтова и прави веци белај него сто јесте. Поздрав за новинаре и руководство БН телевизије једине која говори истину.

Name

Бивси

12.10.2017 10:26

Није ово свадја само се прица ста се десавало.центар ивањске нема висинске зоне па питам где је вода од јануара мјесеца а ивиц није био ни досо за пресједника кад је воде нестало тако да се не оптузује нико.ал увјек мора неко бити крив.

Name

Само истина

12.10.2017 13:53

Постује друго и другације мисљење па и твоје. Буди цовјек па реци истину, немој на правди Бога прицати тако. Ја знам да центра није имао сваки дан воде, али није тацно да од јануара није било капи. Било је али то сто сви ми оцекујемо да нам растура притисак није исто сто и реци да нема или има али танко. Не треба тразити кривца вец рјесње и зато не треба о Милаковицу тако говорити вец реално и постено о коме год да се ради

Name

Ја

14.10.2017 21:44

У петак је центар добио несто мало сиговца .доста и то кад је био видовдан.кад је задњи пут била вода питам откуд сад вода и ко сад ради на њој.цим немају милаковици вода додзе у центар.ето постења.

Name

Колико

14.10.2017 22:04

Људи постављам питање: Како један човјек може управљати водоводом па макар то био и Бајо,јели он стручњак за то ко је он. Како један човјек мозе наплаћивати воду од куће до куће у кешу-па макар био и бајо.Коме носи паре.Ало људи паре се носе у банку и плаћају се рачуни на коима је обрачунат ПДВ,каква признаница људи. Како Бајо запошљава неког човјека да ради на систему водовода са њим-Како га плаћа,јел пријављен за пензионо и социјално-како ,ало људи како па макар то био и Бајо. Наравно да су људи из градске управе то видјели и отели то од Баје и предали у градски водовод. ЛОГИКА ЧИСТА.

Name

За Колико

16.10.2017 21:15

Везе немас о цему писес! Мало се распитај о надлезностима Центру за развој села И Водоводу па се јави.

Name

ЗА ЗА КОЛИКО

17.10.2017 19:40

Немас ти везе, пријатељу. Кеш је у питању,зато Бајо диже побуну на БН преко ћерке Данине. 500 куца пута 10 км =5000 пута година = 60 000 КМ пута 10 година = 600 000 КМ. Бајо наплаћивао у кешу. Колико је предао у центар за село...

Name

ОД ПОСТЕЊА НЕМА ХЉЕБА

12.10.2017 13:48

ЈА САМ БИО СВЈЕДОК КАДА ЈЕ ИВИЦ ТРАЗИО ОД ЈЕДНОГ ЦОВЈЕКА ДА МУ КАЗЕ ГДЈЕ СВЕ ПОСТОЈЕ ВЕНТИЛИ А ДА ЦЕ МУ ЗАУЗВРАТ ДАТИ ПОСАО И УГОВОР. О ЦЕМУ ОНДА ВИСЕ ПРИЦАТИ НЕ СТАЈЕМ НИ СТРАНУ МИЛАКОВИЦА НИ ИВИЦА АЛИ ДОСАДАСЊИ РУКОВАЦО МИЛАКОВИЦ ЈЕ БАР ПОСТЕН ЦОВЈЕК И БИО ЈЕ КУЛТУРАН ПРЕМА НАРОДУ ПИТА ЛИ ГА ИКО КАКО ЈЕ ДОЛАЗИО ДО БАЗЕНА КОЈИ ЈЕ НА ВРХ КОЗАРЕ..НАРАВНО ДА НЕ ПИТА СВИ ХОЦЕ ВОДУ АЛИ НИКО НЕ ЗНА ДА ЛИ ЈЕ МОГУЦЕ ПОДМИРИТИ СА ДОВОЉНИМ КОЛИЦИНАМА БАС СВЕ ИЈЕДНО ДОМАЦИНСТВО.... ОВИ У ЦЕНТРУ ПОТКОЗАРЈА СЕ ЗАЛЕ А ИМАЛИ СУ ВОДУ И ЛАЗ ДА ЈЕ ДА НЕМАЈУ НИКАКО... ИМАЈУ НИЈЕ НИКО ЛУД МОЗДА НЕМАЈУ СВАКИ УБОГИ ДАН АЛИ ВОДЕ ИМА ДА СЕ МОГУ НАТОЦИТИ ЗАЛИХЕ ЗАТО ПРЕСТАНИТЕ ДА БЛАТИТЕ ЦОВЈЕКА КОЈИ НИЈЕ СВЕМОГУЦ А ИМАМ И СВЈЕДОКЕ КОЈИ ЦЕ ПОТВРДИТИ КАКО СУ МИЛАКОВИЦУ МНОГИ ПРАВИЛИ СМИЦАЛИЦЕ. НЕКА БН ТВ ДОДЈЕ ПОНОВО ЉУДИ ЦЕ СВЕ ИСПРИЦАТИ ЈАВНО И ТО ЈЕ ЈЕДИНА КУЦА КОЈА СЕ БАВИ ПРОБЛЕММА ЈАДНОГ НАРОДА

ОДГОВОРИТЕ
Name

Друзе...

12.10.2017 14:23

Коме и како Ивиц мозе дати посао и уговор. Показацу му ја гдје су сахтови али ме интерсује како он то мозе некоме дати посао јер колико ја знам и он је незапослен...

Name

Бивси

12.10.2017 14:23

Ја лицно и одговорно тврдим да куце код посте нису имале воду од јануара.и за видовдан била и неки дан кад је водовод пустио воду.ово људи није лаз нема капи воде даје било да натоцим себи седмицно било би супер.хвала мом комсији који ми да градску да себи седмицно наспем и јос су ми цријева развуцена по воцу јер тако сипам.за ово имам 10 свједока који нису имали воду.а ја нисам у могуцности да себи прикљуцим градску.незнам које одговоран за ово ал оцито неко једт

Name

Центар

12.10.2017 15:41

Само читам, и не могу да вјерујем. Драги моји срби! Ја живим у центру, има година када нисмо имало воду и по 6 мјесеци, док су неки Милаковићи увијек имали воду залијевали баште и пунили базене, тачно је да воде у центру нема од Видовдана када је био парастос па је вода морала бити пуштена али и то само на 2х. Воду у Поткозарју није могао уредити нико због безброј илегалних прикључака, због анархије послије рата, воду је окретао и усмјеравао у свој засеок како је ко хтио. Ја бих само да се захвалим СНСД-у што је довео Врбас у Поткозарје, што је прије 10 година била мисаона именица. Све док се будемо свађали И овако понашали никад нам неће бити боље!

Name

Како Да Не

12.10.2017 17:26

да није снсд-а не би било ни нас. цуј довели воду у 21.вијеку. и за то треба да будемо захвални. цим падне снсд бице боље, а мисеви це се повуци у рупе. наса невоља је та сто постоји снсд и његови полтрони.

Name

ОД ПОСТЕЊА НЕМА ХЉЕБА

12.10.2017 17:28

У ТОМЕ И ЈЕСТЕ ЦАКА, БРАВО БИВСИ. НИЈЕ ЗАПОСЛЕН И ЗАТО СЕ И БОРИ ДА ОН ТО ПРЕУЗМЕ ДА РАДИ И ДА ПРИЈЕДЈЕ У ВОДОВОД. А ПОСАО ''КАО'' ОБЕЦАВА ЉУДИМА КОЈИ СУ НЕПИСМЕНИ И ЗА КОЈЕ МИСЛИ ДА ЦЕ НАСЈЕСТИ НА ТУ ПРИЦУ САМО ДА БИ МУ ПОМОГЛИ ДА СКОНТА ЛИНИЈУ И СХАТОВЕ И ВЕНТИЛЕ. БРИГА МЕНЕ И ЗА ЈЕДНОГ И ЗА ДРУГОГ МЕНЕ ИНТЕРЕСУЈЕ ДА ИИМАМ ВВОДУ АЛИ НЕТРЕБА НИСТА НА КВАРНО РАДИТИ КАО ИВИЦ ВЕЦ САМО ПОСТЕНО И ПРАВЕДНО

Name

Бивси

12.10.2017 18:58

Милаковици се сад љуте сто је нестало воде у висинским зонама.а скоро сви су продали прикљуцке а оставили цијеви и цесме и гле цуда вода избацује на брда јел то нормално

Name

Друзе Како Да не...

12.10.2017 20:30

Наравно да довести воду из Новоселије до Поткозарја, Пискавице, Верица итд. није никакво цудо у 21. вијеку али морас знати да ми не зивимо у Свицарској вец у Босни која је и у онон дрзави била запустена па зато ми и данас радимо и покусавамо урадити сто никада и никоме није пало на памет. Ја тебе питам, ако имас довољно година, засто ти и твоја генерација то није урадила прије 30 година а ако си младји онда је страсно да ти овако олако све објасњавас и казес како све сто се ради за тебе није НИСТА а при том сваку реценицу поцињес малим словом. Е то је страсно у 21.вијеку а не сто је СНСД или било ко други воду довео у сваку вуко.ебину бањалуцке опстине. Ево ја те позивам да свој "сокак" пронадјес на топографској карти, наравно уколико знас ста је то и уколико то успијес ја ти платим прикљуцак градске воде, јер прицати ста треба и како је несто лако у оваквим временима мозе само теска незналица. И само да знас да ни у 21.вијеку није ни мало лако у сваки "сокак" и вуко.ебину довести воду, струју, направити пут, изградити домове, амбуланте, обновити сколе, канализације, изградити игралиста и јос много тога сто је морало бити урадјено барем прије 30-40 година када је она дрзава била у највецој снази. И тада се радило на кредите али коме и у којим мјестима, закљуци сам... Хвала

Name

Немој те

13.10.2017 06:08

Људи ко ово разуме.сви знате милована милаковица кинеза.цовјек није имо сиговца скоро никад а одједном има воде.неки дан мало нестало па по ивањској галами сто нема воде.гле цуда суса а милаковици имају воду ка ради на води.који безобразлук да невјерујес.

Name

ИСТИНА О ПОТКОЗАРЈУ

13.10.2017 21:18

Истина је сасвим несто друго. Зна се чији су базени у Милаковићима да годинама тару овај народ. Нико несмије ни писнути за воду и базене. Зна се да љети кад се мјења вода у базенима тајкуна у Милаковићима нико нема воду у Поткозарју,а Бајо Милаковић тад искљуци телефон. Народ то у Поткозарју зна. Сад кад Ивић покреце питање воде у Поткозарју због вас који несмијете ни писнути онда је проблем то сто несмијете и нецете да јавно проговорите. Стидите се Ивића он пред кућом има и воду и пут и расвјету а ботри се за вас. Зна да је ово истина и ћутите. Да сам са Ивићем плунуо би вас свију јер марва која клечи пред Милаковићима и мирно ћути. А добро знате ко су. Сиктер марво. Ивић има петљу за све а ви умријецете у ћутању.

Name

За "ИСТИНА О ПОТКОЗАРЈУ"

14.10.2017 07:15

Свака ти цаст на коментару. Све је тацно у боцу. Управо је то трагедија свих нас, сто сви паметују и као не одговара им а неце ниста да казу и неце да подрзе било ког цовјека који покусава несто урадити и борити се за све подједнако. У овом слуцају је то Ивиц а у другим мјестима неко други. Сто се тице Милаковица то је исприцана прица. Па народни посланик Милаковиц у свом мјесту за 3 године мандата није ни сијалицу улицне расвјете промијенио а камоли несто друго, а народ ко народ, ако се он до године поново буде кандидовао за посланика, направице у Поткозарју, Пискавици, Верицима итд. мало ростиља, које пиво и нас народ одмах пада на кољена пред њима а неце сада да га питају ста је то као народни посланик помогао или урадио у свом крају да би барем дјелимицно оправдао повјерење и гласове које му је народ дао. Па ја када сам ове године за Видовдан била на парастосу свом родјаку у Верицима и када сам видјела како је фирма Градско гробље на целу са Недјом Милаковицем урадила реконструцију Спомен гробља у Верицима, па то ни највеце незналице не би урадиле. Требао се барем удостојити и то људски одрадити јер ради се о спомен гробљу гдје су сахрањени наси најмилији из 2.свјетског рата и из овог задњег Отадзбинског рата. Да не помињемо сто је то радио у "свом крају и медју својим народом", како би било да је на другом мјесту радио. БРУКА И СРАМОТА !!!

Name

Колико народ лазе

14.10.2017 07:49

Ово да Бајо Милаковиц искљуци телефон је циста лаз... Ја сам га једном у 1 попоноци звао и цовјек се јавио на телефон. Никад није бјезао од проблема и онај ко зна Бају зна да је постењацина проблем је сто њега петљате у те кампање и политику а то није ни близу истине. Цовјек од свог рада и пољопривреде зиве срам вас било кад тако блатите било кога без доказа..Срецно БНТВ у даљем раду.

Name

Ја

16.10.2017 10:43

Несто су се усутили ови сто су бранили бају имал сад воде

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бањалука

16.10.2017 21:17

Ивицу сто си провалио сахтове?

Name

Ивић

17.10.2017 19:43

Зато што су Милаковићи приватизовали Сиговац, И УЗИМАЛИ КЕШ ОД НАРОДА..