Видео: Кад експлодира Аргентинац у Месију...!

Новинари курвини синови! Лудница у свлачионици Аргентине.

Фудбал 12.10.2017 | 23:45
Видео: Кад експлодира Аргентинац у Месију...!
Тресла се Јужна Америка од фудбалског земљотреса. Треперила је Аргентина у ишчекивању преко потребне победе у Еквадору и визирања пласмана на Мундијал. А када је Лео Меси узео ствар у своје руке и одвео своју репрезентацију у Русију, коначно је у њему прорадио Аргентинац.

Меси никада у домовини није био ни близу обожаван као у Каталонији или Европи. Никада није могао да искочи из Марадонине сенке, ма шта урадио у клубу и репрезентацији. А највише од свега му је замерано на недостатку харизме. На том леденом ставу и чувању емоција у себи. Аргентинаци су сушта супротност Месију. Емотивни, ватрени, еуфорични…

Синоћ је коначно и Меси запевао. Слике и снимци из свлачионице показују да је Месијупрорадио вентил и да су емоције покуљале из њега. Није могао више да ћути. Запевао је са остатком свлачионице која је грмела са погрдним порукама на рачун највећих непријатеља аргентинског фудбал - новинара.

Медији и репрезентативци су већ дуго у лошим односима, али последњих месеци је прекинут сваки контакт. Нико од играча не даје изјаве домаћим медијима, нико се не појављује на конференцијама за медије, тек понеки новинар који је у добрим односима са играчима, може да добије штуру изјаву.

Играчи су изгубили стрпљење, махом због таблоида. Жута штампа је прешла све границе задирања у приватни живот фудбалера, измишљање су разне лажи због чега је Езекијел Лавеци и напустио репрезентацију. Од тада су играчи прекинули контакте са медијима и ставили у исти кош и спортску, жуту штампу.

Синоћ, када су играчи коначно истерали своје и када су обезбедили пласман на Мундијал, нису могли да сакрију презир према медијима.

“Имамо храбрости до смрти, јер волимо Аргентину! Зато што нам је то у срцима, зато што смо такви! И није нас брига шта пишу курвини синови од новинара”, певали су у глас Меси, саиграчи, селектор Самполи, стручни штаб…





Нису поштеђени ни политичари којима су такође певане увредљиве песме. Какав однос репрезентативци имају према политичарима, најбоље је осетио аргентински амбасадор у Еквадору. У својој резиденцији је спремио свечани дочек, класичан аргентински роштиљ, са специјално порученим месом из домовине… Играчи су одбили да се појаве.

Прославили су победу у хотелу у којем су били смештени, а потом се упутили на различите дестинације. Чартер летом који је платио Меси, већи део играча који играју за европске клубове се вратио на Стари континент, неки су отишли за Мексико, а неки за Аргентину…

Успели су упркос огромном притиску и прилично лошем третману у аргентинским медијима. Али им добар део навијача на друштвеним мрежама замера на оваквом понашању. Не, због коришћења ружних речи већ због неоправдане еуфорије. Пласман на Мундијал не би требало да буде нешто специјално, већ рутина за селекцију попут Аргентине. За тај део навијача и бројне медије, већ је почело одбројавање до Русије где ће репрезентација бти на нишану и најмања грешка ће бити сурово дочекана на волеј јавности… 

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар