Ово вам се зове - Лудост мундијалских квалификација!

Три континентална шампиона неће видети Русију! САД, Камерун и Чиле остали без пласмана!

Фудбал 12.10.2017 | 19:00
Ово вам се зове - Лудост мундијалских квалификација!
Е, то је драж мундијалских квалификација. Можеш да будеш најбољи на континенту, да обележиш један период, али да на крају останеш без визе за највећи светски планетарни догађај.

Били смо сведоци великих изненађења на свим континентима. А када се подвуче црта резиме је следећи: три континентална првака су остала без пласмана у Русију.

Чиле је као шампион Јужне Америке био један од фаворита за пласман у Русију. Имали су апсолутно све у својим рукама, захваљујући расплету у другим утакмицама требало им је само бод у Бразилу, али они су доживели праву бламажу и поразом од 3:0 завршили такмичење.

Камерун је право разочарење у Африци. Једна од најпопуларнијих селекција са Црног континента је имала несрећу да се нађе у најтежој могућој групи са Нигеријом, Замбијом и Алжиром и на крају је очајним наступима није могла да прође.

Избламирала се и Америка, актулени првак Северне и Централна Америке. Њима је био потребан само бод на гостовању Трининаду, али су примили нестварне голове и изгубили су меч с 2:1.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар