Ovo vam se zove - Ludost mundijalskih kvalifikacija!

Tri kontinentalna šampiona neće videti Rusiju! SAD, Kamerun i Čile ostali bez plasmana!

Fudbal 12.10.2017 | 19:00
Ovo vam se zove - Ludost mundijalskih kvalifikacija!
E, to je draž mundijalskih kvalifikacija. Možeš da budeš najbolji na kontinentu, da obeležiš jedan period, ali da na kraju ostaneš bez vize za najveći svetski planetarni događaj.

Bili smo svedoci velikih iznenađenja na svim kontinentima. A kada se podvuče crta rezime je sledeći: tri kontinentalna prvaka su ostala bez plasmana u Rusiju.

Čile je kao šampion Južne Amerike bio jedan od favorita za plasman u Rusiju. Imali su apsolutno sve u svojim rukama, zahvaljujući raspletu u drugim utakmicama trebalo im je samo bod u Brazilu, ali oni su doživeli pravu blamažu i porazom od 3:0 završili takmičenje.

Kamerun je pravo razočarenje u Africi. Jedna od najpopularnijih selekcija sa Crnog kontinenta je imala nesreću da se nađe u najtežoj mogućoj grupi sa Nigerijom, Zambijom i Alžirom i na kraju je očajnim nastupima nije mogla da prođe.

Izblamirala se i Amerika, aktuleni prvak Severne i Centralna Amerike. Njima je bio potreban samo bod na gostovanju Trininadu, ali su primili nestvarne golove i izgubili su meč s 2:1.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar