Сакраменто отпустио Маркуса Вилијамса!

Кингси раскинули сарадњу с Маркусом Вилијамсом! Бивши кошаркаш Црвене звезде Маркус Вилијамс неће носити дрес Сакраменто Кингса пошто је НБА клуб раскинуо сарадњу са Американцем.  Али и ангажовали Дејвида Стоктона.

Кошарка 11.10.2017 | 12:30
Сакраменто отпустио Маркуса Вилијамса!
Клуб из НБА саопштио је да не рачуна на Вилијамса, који је током предсезоне одиграо два меча и просечно бележио шест поена и три асистенције.

Амерички медији наводе да је Сакраменто већ нашао замену за Вилијамса и ангажовао Дејвида Стоктона, сина легендарног Џона Стоктона.

На опште изненађење је парафирао уговор, али не треба никог да изненади што је Маркус Вилијамс убрзо напустио Сакраменто Кингсе. 

Вилијамс од данас више није члан Сакрамента, са којим је имао потписан „тренинг уговор“ и где је практично био на проби. То је и званично потврђено на сајту Кингса, који су у међувремену Вилијамсово место попунили Дејвидом Стоктоном, сином некадашњег НБА аса Џона. Клуб је такође довео и Реџија Херна.

Подсећања ради, Дејвид Стоктон је пред старт прошле сезоне парафирао уговор са Цедевитом, али је недуго затим пресељен у резервни тим, а онда је и раскинута сарадња пошто није могао да испуни тражене захтеве од клуба и тренера Вељка Мршића. Претпоставља се да је и са Стоктоном, као и са Херном, потписан исти тип уговора као и са Вилијамсом. 

Маркус Вилијамс је у две предсезонске утакмице за Сакраменто бележио шест поена и три асистенције за просечно 16 минута на паркету. 

Извор: моззартспорт/Б92

Коментари / 0

Оставите коментар