Распродаја: Алексис Санчез 300%!

Пепов нови налет!

Фудбал 12.10.2017 | 15:00
Распродаја: Алексис Санчез 300%!
Последњег дана прелазног рока нудио је чак 60.000.000 фунти, у јануару ће Манчестер Сити покушати опет, али ће сада понудити три пута мање новца за Арсеналовог аса Алексиса Санчеза. Наравно, све због тога што Чилеанац на крају сезоне постаје слободан играч, па ће већ од 1. јануара моћи слободно да разговара са потенцијалним послодавцима и пре но што пита Арсена Венгера за дозволу.

Грађани су свакако заинтересовани да одрже колико-толико добре односе са Арсеналом, па су спремили 20.000.000 фунти за Санчеза. Није баш ни Пеп Гвардиола рад да га праве на будалу неки абнормалним новчаним захтевима шест месеци пре истека уговора.

Тренутно, реалније је да Тобждије опет одбију понуду са Етихада, пошто је њихова идеја да им Алексис тих 60.000.000 донесе тако што ће им помоћи да се изборе за Лигу шампиона. Можда се предомисле ако већ у јануару буде јасно да Арсенал неће моћи међу прва четири. А можда се и Венгер заинати па тих последњих шест месеци остави Санчеза на клупи? У сезони уочи Мундијала то је јак “аргумент” у преговорима око новог уговора. Са друге стране, свима је јасно да би Чилеанци Санчеза звали у тим чак и да шест месеци није устао из кревета…

Мањак минута на терену можда ће ипак Санчезу дати могућност да коначно оде, а свима је јасно да му је то велика жеља. Само не његов мањак минута на терену. Јулијан Дракслер не игра превише у Пари Сен Жермену што би могло да угрози његово место у репрезентацији Немачке за Светско првенство. Ако би Арсенал успео да доведе Немца дао би Санчезу дозволу да иде. Летос није успео, као што није успео да доведе ни Тому Лемара из Монака, па ни Ситијевог Рахима Стерлинга.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион Имагес

Коментари / 0

Оставите коментар