Rasprodaja: Aleksis Sančez 300%!

Pepov novi nalet!

Fudbal 12.10.2017 | 15:00
Rasprodaja: Aleksis Sančez 300%!
Poslednjeg dana prelaznog roka nudio je čak 60.000.000 funti, u januaru će Mančester Siti pokušati opet, ali će sada ponuditi tri puta manje novca za Arsenalovog asa Aleksisa Sančeza. Naravno, sve zbog toga što Čileanac na kraju sezone postaje slobodan igrač, pa će već od 1. januara moći slobodno da razgovara sa potencijalnim poslodavcima i pre no što pita Arsena Vengera za dozvolu.

Građani su svakako zainteresovani da održe koliko-toliko dobre odnose sa Arsenalom, pa su spremili 20.000.000 funti za Sančeza. Nije baš ni Pep Gvardiola rad da ga prave na budalu neki abnormalnim novčanim zahtevima šest meseci pre isteka ugovora.

Trenutno, realnije je da Tobždije opet odbiju ponudu sa Etihada, pošto je njihova ideja da im Aleksis tih 60.000.000 donese tako što će im pomoći da se izbore za Ligu šampiona. Možda se predomisle ako već u januaru bude jasno da Arsenal neće moći među prva četiri. A možda se i Venger zainati pa tih poslednjih šest meseci ostavi Sančeza na klupi? U sezoni uoči Mundijala to je jak “argument” u pregovorima oko novog ugovora. Sa druge strane, svima je jasno da bi Čileanci Sančeza zvali u tim čak i da šest meseci nije ustao iz kreveta…

Manjak minuta na terenu možda će ipak Sančezu dati mogućnost da konačno ode, a svima je jasno da mu je to velika želja. Samo ne njegov manjak minuta na terenu. Julijan Draksler ne igra previše u Pari Sen Žermenu što bi moglo da ugrozi njegovo mesto u reprezentaciji Nemačke za Svetsko prvenstvo. Ako bi Arsenal uspeo da dovede Nemca dao bi Sančezu dozvolu da ide. Letos nije uspeo, kao što nije uspeo da dovede ni Tomu Lemara iz Monaka, pa ni Sitijevog Rahima Sterlinga.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Action Images

Komentari / 0

Ostavite komentar