Бенитез изгубио стрпљење за Митровића!

Брајтон долази да га узме у јануару! Изгледа да је решено. . .

Фудбал 12.10.2017 | 11:00
Бенитез изгубио стрпљење за Митровића!
Погурао је Александар Митровић Србију до коначног пласмана на Мундијал, а сада може да се посвети решавању клупских проблема који га муче. Британска штампа позабавила се питањем будућности српског голгетера и његовог даљег ангажмана у Њукаслу и изгледа да је растанак све ближи.

Рафа Бенитез је, наводно, изгубио стрпљење да чека Митровића да се дозове памети, а након последњег испада, када је лактом ударио Мануела Лансинија и због тога зарадио суспензију од три утакмице, Њукасл ће размотрити евентуалне понуде у јануару. А у првом реду налази се - Брајтон. 

Тренер новопеченог премијерлигаша Крис Хјутон није задовољан чињеницом да од свих нападача једино Томер Хемед има некакав учинак (два гола), док 15.000.000 евра плаћени Хозе Искердо, те Ајзеа Браун, прекаљени Глен Мари и остали апсолутно ништа нису урадили досад. Зато је Хјутон имао скауте на стадиону Ернст Хапел у недавном поразу Србије од Аустрије (2:3), а после најновијих дешавања истиче се да је дефинитивна одлука пала - Брајтон креће по Митровића у јануару.

Овакав расплет на крају би можда био и најбољи по Митровића, јер би добио загарантовану минутажу до краја сезоне. То би му генерално много значило пошто га наредног лета чекају наступи на поменутом Мундијалу у Русији.

У овој ситуацији, када не игра, или добија минуте на кашичицу, Митровић би могао да се нађе у великом проблему...

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар