Benitez izgubio strpljenje za Mitrovića!

Brajton dolazi da ga uzme u januaru! Izgleda da je rešeno. . .

Fudbal 12.10.2017 | 11:00
Benitez izgubio strpljenje za Mitrovića!
Pogurao je Aleksandar Mitrović Srbiju do konačnog plasmana na Mundijal, a sada može da se posveti rešavanju klupskih problema koji ga muče. Britanska štampa pozabavila se pitanjem budućnosti srpskog golgetera i njegovog daljeg angažmana u Njukaslu i izgleda da je rastanak sve bliži.

Rafa Benitez je, navodno, izgubio strpljenje da čeka Mitrovića da se dozove pameti, a nakon poslednjeg ispada, kada je laktom udario Manuela Lansinija i zbog toga zaradio suspenziju od tri utakmice, Njukasl će razmotriti eventualne ponude u januaru. A u prvom redu nalazi se - Brajton. 

Trener novopečenog premijerligaša Kris Hjuton nije zadovoljan činjenicom da od svih napadača jedino Tomer Hemed ima nekakav učinak (dva gola), dok 15.000.000 evra plaćeni Hoze Iskerdo, te Ajzea Braun, prekaljeni Glen Mari i ostali apsolutno ništa nisu uradili dosad. Zato je Hjuton imao skaute na stadionu Ernst Hapel u nedavnom porazu Srbije od Austrije (2:3), a posle najnovijih dešavanja ističe se da je definitivna odluka pala - Brajton kreće po Mitrovića u januaru.

Ovakav rasplet na kraju bi možda bio i najbolji po Mitrovića, jer bi dobio zagarantovanu minutažu do kraja sezone. To bi mu generalno mnogo značilo pošto ga narednog leta čekaju nastupi na pomenutom Mundijalu u Rusiji.

U ovoj situaciji, kada ne igra, ili dobija minute na kašičicu, Mitrović bi mogao da se nađe u velikom problemu...

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar