"Пауза пријала, у Албанију по позитиван резултат"!

Играч Партизана Мирослав Вулићевић рекао је да је његов екипи пријала пауза и истакао да верује да ће клуб у наставку сезоне почети да ниже добре резултате.

Фудбал 11.10.2017 | 12:00
"Пауза пријала, у Албанију по позитиван резултат"!
"Добро је дошла ова пауза, почеле су те ситне повреде, замор играча... Добро нам је дошла, поготово што нисмо планирали да тако одемо на паузу, али смо је искористили максимално", рекао је Вулићевић новинарима у Београду.

Шампион Србије је, пре репрезентативне паузе, уписао само једну победу у четири утакмице. Одиграо је нерешено са Напретком и Чукаричким, а поражен је од Динама из Кијева у Лиги Европа иако је имао 2:0 на полувремену. 

"Не треба гледати чија је већа одговорност, сви смо ту на истом задатку, и ми позади и играчи који играју напред. Сви смо једно, сви смо у служби Партизана. Радили смо да отклонимо недостатке у игри, да то поправимо, да оно што је добро задржимо и подигнемо на виши ниво. Убеђен сам да ће сада резултати бити онакви какви сви желимо", рекао је Вулићевић. 

Вулићевић је истакао да је тешко рећи шта је био проблем у игри Партизана у тим утакмицама. 

"На кога год да уперите прст, није добро. Није ово индивидуални спорт, па да можемо да кажемо ко је крив. Нико није крив. Пољуљао нас је тај резултат против Динама. Оставио је доста дубок траг, нисмо успели да се опоравимо до Чукаричког. То не сме да нам се дешава", рекао је фудбалер Партизана.

Новинаре је занимало и да ли је некад у каријери одиграо утакмицу као против Динама из Кијева.

"Било је увек тешких пораза, можда не овако нагли пад у других 45 минута... Анализарили смо ту утакмицу, видели смо где смо грешили. Оно што морамо да извучемо као поуку је да утакмица траје 90 минута, поготово у Европи", рекао је Вулићевић.

"Нисмо никако успевали да ухватимо ритам, да смиримо ситуацију. Динамо је искусна екипа, не можемо да кажемо да смо играли против неког нижеразредног противника и то дозволили... Они су осетили крв, кренули су, а ми нисмо адекватно одговорили на те напада, погубили смо се. Можда смо више гледали семафор и кад ће време да протекне, него ствари на терену. И тај амбијент... Да су били навијачи, који су нам ветар у ледја, сигурно би било другачије", додао је он.

Вулићевић је навео и да серија лоших резултата није променила атмосферу у свлачионици.

"Прошле сезоне смо у овом периоду били можда и у тежој ситуацији, али екипа је показала карактер. Ми треба да се скупимо, тако смо најјачи. Ти бочни ветрови не утичу на нас и на ствари у свлачионици", рекао је Вулићевић.

Вулићевић је навео да су црно-бели и даље у игри на свим фронтовима.

"Још смо ту, још смо у игри, на бод смо од другог места у групи, четири бода смо од Црвене звезде, тако да смо и даље у игри. Али, да треба неке ствари да се поправе, сигурно да треба", рекао је Вулићевић.

Наредни противник Партизана у Лиги Европа биће Скендербег.

"У Албанију идемо по позитиван резултат, видећемо како ће се утакмица кретати. Они су добар противник, намучили су и Динамо, играли су 1:1 са Јанг Бојсом. Чека нас тешка утакмица, пуна набоја, морамо да будемо спремни на све, оно што се дешава на трибинама не треба да нам одвлачи пажњу. Ми треба да на терену одрадимо утакмицу како треба", рекао је Вулићевић.

Прва утакмица која очекује Партизан је меч против Ртња у Купу Србије.

"Нисам никад играо против Ртња. Али, данас ако не удјете у утакмицу како треба сваки противник може да вам направи проблем", рекао је Вулићевић.

Извор: Бета

Коментари / 0

Оставите коментар