Браћа из Градишке запалила 3 сестре

Монструозно убиство три сестре потресло је Италију и Босну и Херцеговину. Наиме, двојица браће из Градишке ухапшени су због сумње да су у Италији убили три сестре из БиХ, од којих су двије биле малољетне.

Свијет 10.10.2017 | 13:43
Браћа из Градишке запалила 3 сестре
Ренато Сеферовић (24) и његов малољетни брат Ј. С. (15) ухапшени су у недјељу због сумње да су у близини Рима запалили кампер у којем се налазила породица Романа Халиловића.

Том приликог изгорјеле су сестре Елизабета (4), Ангелика (8) и Франческа (20). У овом камперу живјело је њих 13, али су Роман и супруга успјели спасити осморо дјеце.

Наиме, према информацијама италијанских медија, Рената је са овим убиством повезао његов трећи брат Шериф, који је једно вријеме био првоосумњичени у овом предмету.

Као доказ његовој причи послужили су снимци са сигурносних камера на којима се види Ренатов комби у близини мјеста напада. На мјесту напада пронађени су остаци Молотовљевог коктела на којима су били отисци, а који се нису подударали са Шерифовим, па се очекује да ће одговарати Ренатовим.

Управо Рената сумњиче да је убацио коктел у њихов кампер. Италијанска полиција је протеклих дана ухапсила још две особе, а затим су дошли до информација да се Ренато и његов малољетни брат крију на подручју Републике Српске.

Након тога 6. октобра су расписали међународну потјерницу за њима, а два дана касније они су пронађени и ухапшени у Италији.

Према писању италијанских медија остварена је веома добра сарадња између полицијских агенција ове двије земље.

Извор: Блиц

Коментари / 0

Оставите коментар