Заиграјте поново тај ``Жога Бонито``!

Млада репрезентација Србије вечерас у Новом Саду дочекује Русију (18. 00 ТВ Арена).

Фудбал 10.10.2017 | 11:45
Заиграјте поново тај ``Жога Бонито``!
Када они играју имамо велика очекивања. На то су нас навикли. Очекујемо победу и Жого Бонито у режији Андрије Живковића, Марка Грујића, Немање Радоњића и Саше Лукића... После две стартне победе на старту квалификација млада репрезентација Србије вечерас у Новом Саду против Русије може да најави високе домете.

Тачније, да најави оно што сви очекују од селекције Горана Ђоровића. „Класу 1996“ многи виде као кадру да се вине на завршни турнир Првенства Европе у Италији 2019.године. И да тамо не буде само пуки учесник...

Млада селекција Србије је и у Македонији демонстрирала класу, али је вечерас очекује најтежи испит.

„Против Русије очекујем тежак меч, физички и психолошки. Верујем да ћемо бити јачи од свега и доказати квалитет за трећу победу у квалификацијама. Руси су јаки, имају одличан контранапад. Очекујем да ће се и у Новом Саду на тај начин борити за бодове“, рекао је за Спортски Журнал нападач наше селекције Лука Јовић.

Селектор наше селекције Горан Ђоровић поново неће моћи да рачуна на штопера Фјорентине Николу Миленковића. Њега ће у стартној постави да замени члан Брижа Ерхан Машовић.

„Блеки ће нам много недостајати. Напредовао је. Међутим, ту је сада Ерхан Машовић, тако да се не примећује одсуство. На свим позицијама имамо квалитетних играча“.

Руси су током досадашњег дела квалификацијама киксирали у судару са Јерменијом (0:0). Орлићи би тријумфом стекли велики капитал.

“Заслужили су победу. Нису успели, упркос многобројним приликама за гол. Добро их познаје Вукашин Јовановић, али није нам ништа причао. Наш стручни штаб је направио анализу, тако да знамо шта нас очекује“.

СРБИЈА - РУСИЈА (18 ЧАСОВА)

Стадион: Карађорђе

Судија: Адам Фаркаш

СРБИЈА: Радуновић - Стевановић, Јовановић, Машовић, Богосавац, Лукић, Грујић, Радоњић, Пантић, Живковић - Јовић.

РУСИЈА: Митрушкин - Расказов, Довбниа, Чернов, Шакуро - Ланин, Гулиев, Зуев, Цигулев, Чемалетдинов - Мелтакадзе.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар