Zaigrajte ponovo taj ``Žoga Bonito``!

Mlada reprezentacija Srbije večeras u Novom Sadu dočekuje Rusiju (18. 00 TV Arena).

Fudbal 10.10.2017 | 11:45
Zaigrajte ponovo taj ``Žoga Bonito``!
Kada oni igraju imamo velika očekivanja. Na to su nas navikli. Očekujemo pobedu i Žogo Bonito u režiji Andrije Živkovića, Marka Grujića, Nemanje Radonjića i Saše Lukića... Posle dve startne pobede na startu kvalifikacija mlada reprezentacija Srbije večeras u Novom Sadu protiv Rusije može da najavi visoke domete.

Tačnije, da najavi ono što svi očekuju od selekcije Gorana Đorovića. „Klasu 1996“ mnogi vide kao kadru da se vine na završni turnir Prvenstva Evrope u Italiji 2019.godine. I da tamo ne bude samo puki učesnik...

Mlada selekcija Srbije je i u Makedoniji demonstrirala klasu, ali je večeras očekuje najteži ispit.

„Protiv Rusije očekujem težak meč, fizički i psihološki. Verujem da ćemo biti jači od svega i dokazati kvalitet za treću pobedu u kvalifikacijama. Rusi su jaki, imaju odličan kontranapad. Očekujem da će se i u Novom Sadu na taj način boriti za bodove“, rekao je za Sportski Žurnal napadač naše selekcije Luka Jović.

Selektor naše selekcije Goran Đorović ponovo neće moći da računa na štopera Fjorentine Nikolu Milenkovića. Njega će u startnoj postavi da zameni član Briža Erhan Mašović.

„Bleki će nam mnogo nedostajati. Napredovao je. Međutim, tu je sada Erhan Mašović, tako da se ne primećuje odsustvo. Na svim pozicijama imamo kvalitetnih igrača“.

Rusi su tokom dosadašnjeg dela kvalifikacijama kiksirali u sudaru sa Jermenijom (0:0). Orlići bi trijumfom stekli veliki kapital.

“Zaslužili su pobedu. Nisu uspeli, uprkos mnogobrojnim prilikama za gol. Dobro ih poznaje Vukašin Jovanović, ali nije nam ništa pričao. Naš stručni štab je napravio analizu, tako da znamo šta nas očekuje“.

SRBIJA - RUSIJA (18 ČASOVA)

Stadion: Karađorđe

Sudija: Adam Farkaš

SRBIJA: Radunović - Stevanović, Jovanović, Mašović, Bogosavac, Lukić, Grujić, Radonjić, Pantić, Živković - Jović.

RUSIJA: Mitruškin - Raskazov, Dovbnia, Černov, Šakuro - Lanin, Guliev, Zuev, Cigulev, Čemaletdinov - Meltakadze.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar