Берлускони Путину поклонио специјалну постељину

Бивши италијански премијер Силвио Берлускони поклонио је руском председнику Владимиру Путину ручно израђену пресвлаку за кревет, на којој је одштампана новинска фотографија на којој се њих двојица срдачно рукују, док су у позадини приказане туристичке атракције Италије и Русије.

Занимљивости 10.10.2017 | 10:14
Берлускони Путину поклонио специјалну постељину
Берлускони је још у суботу допутовао у Русију како би Путину уручио специјалан поклон, поводом његовог 65. рођендана, преноси Тас.

Портпарол Кремља Дмитриј Песков, одговарајући на новинарско питање како је реаговао председник Путин на поклон, рекао да не зна ништа о реакцији председника на тај поклон.

Италијанске новине Ла стампа пренеле су у недељу да је Берлускони допутовао у Русију како би Путину уручио специјални поклон - ручно израђен прекривач за кревет.

Путин и Берлускони негују дугогодишње пријатељство - први пут су се срели на самиту Г8 2001. године у Женеви и од тада су се много пута састајали на различитим званичним догађајима, на којима су показивали поштовање према земљама из којих долазе, али и лично уважавање.

РТС
фото:интернет

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

недостатак доброг укуса

20.10.2017 11:34

Могао је наруцити таписерију с тим потивом, али нема стила.

ОДГОВОРИТЕ