Berluskoni Putinu poklonio specijalnu posteljinu

Bivši italijanski premijer Silvio Berluskoni poklonio je ruskom predsedniku Vladimiru Putinu ručno izrađenu presvlaku za krevet, na kojoj je odštampana novinska fotografija na kojoj se njih dvojica srdačno rukuju, dok su u pozadini prikazane turističke atrakcije Italije i Rusije.

Zanimljivosti 10.10.2017 | 10:14
Berluskoni Putinu poklonio specijalnu posteljinu
Berluskoni je još u subotu doputovao u Rusiju kako bi Putinu uručio specijalan poklon, povodom njegovog 65. rođendana, prenosi Tas.

Portparol Kremlja Dmitrij Peskov, odgovarajući na novinarsko pitanje kako je reagovao predsednik Putin na poklon, rekao da ne zna ništa o reakciji predsednika na taj poklon.

Italijanske novine La stampa prenele su u nedelju da je Berluskoni doputovao u Rusiju kako bi Putinu uručio specijalni poklon - ručno izrađen prekrivač za krevet.

Putin i Berluskoni neguju dugogodišnje prijateljstvo - prvi put su se sreli na samitu G8 2001. godine u Ženevi i od tada su se mnogo puta sastajali na različitim zvaničnim događajima, na kojima su pokazivali poštovanje prema zemljama iz kojih dolaze, ali i lično uvažavanje.

RTS
foto:internet

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

nedostatak dobrog ukusa

20.10.2017 11:34

Mogao je naruciti tapiseriju s tim potivom, ali nema stila.

ODGOVORITE